Головна Новини Суспільство події З'явилася реакція США на зустріч Пригожина та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція США на зустріч Пригожина та Путіна

Вашингтон називає Путіна та Пригожина військовими злочинцями

11 липня 2023, 07:24 comments13012
Поділіться публікацією:

Зустріч російського диктатора Володимира Путіна та ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина може говорити лише про те, що вони обоє – військові злочинці. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив представник Державного департаменту США Меттью Міллер, пише "Укрінформ".

З'явилася реакція США на зустріч Пригожина та Путіна

Путін та Пригожин. Фото: з відкритих джерел

У Держдепі зазначили, що не змінили своєї оцінки того, що відбувається у Росії. У тому протистоянні, яке пережила Росія, не було героїв. Адже Путін та Пригожин – це військові злочинці. Вони обидва вчинили свавілля і безпосередньо віддавали накази про військові злочини на території іншої суверенної держави – України.

Меттью Міллер також висловив упевненість у тому, що Пригожин ще заявить про себе та історія з ним матиме своє продовження.

Зазначимо, французьке видання "Libération", з посиланням на джерела в західних розвідслужбах, першим повідомило про те, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продовжує перебувати в Москві і 1 липня навіть мав зустріч із російським диктатором Володимиром Путіним.

На це вже відреагував Кремль. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков справді підтвердив факт такої зустрічі. Причому, за словами рупора Кремля, Путін зустрічався не тільки з самим Пригожиним, але й із усіма ключовими фігурами ПВК "Вагнера".

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що після пригожинського заколоту у Росії може бути ще один – і навіть революція. У легіоні "Свобода Росії", що складається з громадян РФ, що воюють проти путінського режиму, не лише анонсували нові рейди на російську територію, а й наголосили, що єдиний спосіб позбутися Путіна після 23-річного правління диктатора – повалити його за допомогою зброї. Сам Путін продовжує гарячково тасувати колоду військових генералів, намагаючись уникнути повторного бунту і видавити хоч щось із війни проти України. Що можна сказати про становище путінського режиму на даний момент після бунту вагнерівців, передачі Україні командирів-азовців? Які варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини