Головна Новини Суспільство події З Януковичем і чорношкірими танцюристами: Лукашенко став героєм мемів (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

З Януковичем і чорношкірими танцюристами: Лукашенко став героєм мемів (відео)

Виступ Лукашенко розібрали на меми та порівняли його з не менш популярним свого часу в Мережі екс-президентом України Віктором Януковичем

17 серпня 2020, 13:14 comments2279
Поділіться публікацією:

Вчора новообраний президент Білорусі Олександр Лукашенко на мітингу біля Будинку уряду виголосив промову про протести у своїй країні. Однак мова стала популярною не стільки у народу, скільки в інтернеті. Користувачі розібрали виступ Лукашенка на меми та порівняли його з не менш популярним свого часу в Мережі екс-президентом України Віктором Януковичем.

З Януковичем і чорношкірими танцюристами: Лукашенко став героєм мемів (відео)

Під час свого звернення до народу Лукашенко сказав: "Зупиніться! Не вбивайте своє майбутнє, майбутнє своїх дітей". До цього фрагменту журналіст Олексій Новосьолов на своїй сторінці в Twitter додав кадри з Януковичем, який колись говорив майже те ж і також був героєм мемів. А в ролику в Twitter Μuд Ρöuccu Лукашенко і Януковичу "підтанцьовували" артисти з Гани.

Нагадаємо, Лукашенко каже, що зараз в його країні йде робота над змінами до Конституції, в яких буде прописано перерозподіл владних повноважень. Президент, якого деякі країни визнали проголошеним, каже, що "Конституцію не можна віддавати незрозуміло кому, інакше буде біда".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини