Головна Новини Суспільство події З полиць АТБ зникла Coca-Cola – у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

З полиць АТБ зникла Coca-Cola – у чому причина

Відсутність популярних газованих напоїв почала турбувати покупців

11 лютого 2021, 15:45 comments6289
Поділіться публікацією:

З полиць АТБ зникла Coca-Cola – у чому причина

Чому в АТБ більше немає Coca-Cola. Фото: cnews.ru

Останнім часом відвідувачі супермаркетів мережі АТБ зауважили, що з полиць зник газований напій Coca-Cola. Крім того, у магазинах не знайшли Fanta, Sprite та Schweppes, які належать компанії Кока-Кола Беверіджіз Україна Лімітед. Ситуацію вирішило прояснити видання Ліга.Бізнес.

У компанії АТБ-Маркета повідомили, що постачання було припинено з ініціативи самого виробника.

Однак у Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед пояснили, що компанія припиняє постачання будь-якої продукції лише через рішення керівництва торгової точки. П ЕРЕР в поставках називають тимчасовим і обіцяють відновити їх найближчим часом.

"З метою задоволення потреб кожного з наших покупців мережа АТБ-Маркет заміщує відсутні позиції товарами — аналогами від інших виробників", — розповіли в АТБ.

Незважаючи на те, що газованих напоїв не було кілька днів, українці встигли скучити за продукцією. Свої переживання із цього приводу висловлюють блогер Максим Лисиченко та користувач Фейсбуку Денис Гороховський.

Нагадаємо, що ТОВ "АТБ-Маркет" – найбільша мережа супермаркетів в Україні. Товарообіг мережі у 2020 році становив 149,8 мільярда гривень.

Повідомляємо, що наближається найромантичніший день року – 14 лютого, у який закохані пари відзначають День святого Валентина. Звичайно ж, не обійтися у це свято без подарунків. Однак деякі сюрпризи від другої половини бувають часом шокуючими. Що краще не дарувати своїй другій половинці, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що у лютому поточного року зросла вартість такого популярного овоча як картопля. Ціни побили рекорди, перевищивши торішню високу вартість продукту. Скільки тепер коштує картопля, читайте тут.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини