Головна Новини Суспільство події З початку весни українці зможуть полетіти без віз ще в одну країну - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку весни українці зможуть полетіти без віз ще в одну країну - деталі

Можливостей для українських туристів стає ще більше

24 лютого 2021, 11:05 comments1239
Поділіться публікацією:

З весни в українських туристів з'явиться більше можливостей. Вон зможуть полетіти без віз в одну з карибських країн — Гренаду. Дана інформація повідомляється Державним агентством розвитку туризму України у Facebook.

З початку весни українці зможуть полетіти без віз ще в одну країну - деталі

Розвиток туризму: українці зможуть відвідати ще одну країну без віз. Фото: astons.com

Від 1 березня 2021 року набуває чинності Угода між Кабінетом міністрів України та Урядом Гренади про скасування візових вимог. Тобто українці звільняються від необхідності оформлення візи для в’їзду, перебування, виїзду та прямування транзитом. Жителі Гренади також зможуть відвідати Україну без оформлення візи.

Проте є одна умова — протягом 180 днів загальний строк перебування на території чужої країни не повинен перевищувати 90 днів. Це стосується як однієї поїздки, так і сукупності кількох.

Варто зазначити, що Гренада приваблює туристів своїми неймовірно красивими пляжами. Окрім того, в країні набуває все більшого значення екотуризм — проживання в невеликих екологічно чистих пансіонах. Окрему увагу заслуговують і водоспади Гренади.

Главою цієї держави являється королева Єлизавета ІІ.

Нагадаємо, що в Італії оголосили масштабний розпродаж житла за смішними цінами. Чому квартири коштують там дешево та за скільки можна придбати затишну домівку, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що на узбережжі острова в Мозамбіку загинуло понад сто дельфінів. Ссавці були знайдені в провінції Іньямбане на півдні країни. Що стало причиною трагедії, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, чи варто українцям планувати літні відпустки на тлі пандемії. Інформацію про можливі сценарії надала віце-прем’єр з питань євроінтеграції Ольга Стефанішина. На що очікувати літом та куди можна буде полетіти, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини