Головна Новини Суспільство події З новою зачіскою та в сукні зі шкіряними вставками:Тимошенко прийшла у Раду в стильному образі
commentss НОВИНИ Всі новини

З новою зачіскою та в сукні зі шкіряними вставками:Тимошенко прийшла у Раду в стильному образі

Тимошенко не боїться повторювати образи

13 грудня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Про лідера "Батьківщини" кажуть, що вона ретельно слідкує за модою. Кожного разу пані Тимошенко вибирає собі стильний лук для роботи в українському парламенті. Відомий політик також час від часу повторює свої цікаві образи, які подобаються її прихильникам та всім іншим співвітчизникам.

З новою зачіскою та в сукні зі шкіряними вставками:Тимошенко  прийшла у Раду в стильному образі

Юлія Тимошенко (фото з відкритих джерел)

Зокрема, виступаючи сьогодні під час Погоджувальної ради Юля Володимирівна з’явилась на трибуні в елегантній сукні з твіду, яку прикрашали чорні шкіряні вставки та декоративні гудзики і яка сиділа на фігурі парламентарки наче влита.

Щодо зачіски, то вона на цей захід була в пані Тимошенко інша. Вона мала прикореневий об’єм, а на шиї волосся було зібране в хвіст. Вуха народного депутата від опозиції  були прикрашені лаконічними сережками. Діловий лук популярного в нашій країні політика завершували оптичні окуляри з темною оправою та вдало підібраний щоденний мейкап.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Собчак вийшла у світ із зачіскою у стилі ТимошенкоПопулярна зірка російського телебачення  була запрошена на дизайнерську вечірку  "Russia in Vogue". Вона з'явилась на цьому світському міроприємстві, зробивши собі  незвичну зачіску, що є схожою  на стиль  відомої політичної  діячки нашої країни Юлії Тимошенко. Зокрема, збираючись на світський захід, який був присвячене роботі російських дизайнерів, популярна телеведуча вибрала для себе надзвичайно яскравий стиль, вбравшись, відповідно до оголошеного організаторами "червоного" дрес-коду. Ксенія на фотографії позує одягнута в яскравий велюровий корсет з довгими рукавами та таку ж яскраву  максі-спідницю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини