Головна Новини Суспільство події З наступного понеділка «Укрзалізниця» призупиняє продаж квитків з деяких станцій через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

З наступного понеділка «Укрзалізниця» призупиняє продаж квитків з деяких станцій через коронавірус

У випадку відмови пасажира від подорожі не пізніше ніж за годину до відправлення потягу, суму коштів, потрачену на квиток, повернуть в повному обсязі

11 вересня 2020, 19:14 comments1718
Поділіться публікацією:

З 14 вересня компанія "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків з низки станцій через погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусом. Про це йдеться на сайті "Укрзалізниці".

З наступного понеділка «Укрзалізниця» призупиняє продаж квитків з деяких станцій через коронавірус

Фото Reuters

"З 00:01 14 вересня закрито продаж квитків із залізничних станцій: Ніжин, Носівка, Волочиськ, Чоп, Ларга, Славута-1. Поїзди курсуватимуть через станції Ніжин, Носівка, Волочиськ, Чоп, Ларга, Славута-1 без посадки пасажирів. Висадка буде проводитися згідно зі встановленим порядком", — інформує прес-служба компанії.

Також, представники УЗ уточнюють список поїздів. Серед інших в листі опинилися потяги наступних сполучень:

№ 81/82 Київ — Ужгород;

№ 108/107 Одеса — Ужгород;

№ 110/109 Львів —Херсон;

№ 779/780 Суми — Київ, Вінниця;

№ 45/46 Ужгород — Лисичанськ.

Крім того, інформується, що у випадку відмови пасажира від подорожі не пізніше ніж за годину до відправлення потягу, суму коштів, потрачену на квиток, повернуть в повному обсязі.

 Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що з наступного понеділка, тобто 14 вересня набирає чинності чергове оновлення поділу України на зони за рівнем епіднебезпеки. Київ і Винниця потрапили в "помаранчеву" зону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини