Головна Новини Суспільство події "З нами – правда, люди та Господь": Зеленський привітав українців з Великоднем (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"З нами – правда, люди та Господь": Зеленський привітав українців з Великоднем (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу та привітав усіх зі святом Світлого Великодня

24 квітня 2022, 09:35
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 24 квітня, православні відзначають Великдень – одне з найбільших релігійних свят. Глава нашої держави Володимир Зеленський привітав українців, які рівно 2 місяці продовжують боротися за свою незалежність та свободу з російськими окупантами, та висловився про майбутню перемогу.

"З нами – правда, люди та Господь": Зеленський привітав українців з Великоднем (ВІДЕО)

Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем (фото з відкритих джерел)

Президент України звернувся до народу із Софійського собору та зазначив, що сьогодні українці просять у Бога великої благодаті, щоб збулася наша велика мрія – це ще один Великий день, день, коли в Україні настане великий світ.

"Ми долаємо темні часи. І в цей світлий день я і більшість із нас – не у світлому одязі. Але ми боремося за світлу ідею. На світлій стороні. І на нашій стороні – правда, люди, Господь і найвище небесне сяйво", — сказав Зеленський.

Глава держави зазначив, що цього року в Україну прийшла зовсім не весна, зараз наш народ переживає дуже складні часи й потребує захисту Вищих сил, тому що наша країна ні на кого не нападала, не знищувала інші народи й не захоплювала чужі землі, як це роблять сьогодні російські війська.

"Дорогі українці. Минулого року ми зустрічали Пасху вдома, через пандемію. Цього року ми знову відзначаємо Воскресіння Христове не так, як звикли. Через інший вірус. Через чуму під назвою війна. І торішню, і нинішню загрозу об'єднує одне — ніщо не зможе подолати Україну. Велике свято дає нам віру в те, що світло переможе темряву, добро переможе зло, життя переможе смерть, а отже, неодмінно переможе Україна", — зазначив глава держави.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як привітати рідних та друзів зі святом Великодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини