Головна Новини Суспільство події "Йдіть до біса": Ілон Маск закликав не шантажувати його
commentss НОВИНИ Всі новини

"Йдіть до біса": Ілон Маск закликав не шантажувати його

Американський мільярдер Ілон Маск різко висловився у бік компаній, які скасували рекламу у соціальній мережі X.

30 листопада 2023, 10:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск розкритикував рекламодавців, які скасовують та відмовляються від розміщення реклами у соціальній мережі X. Маск закликав такі компанії "йти до біса". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Engadget.

"Йдіть до біса": Ілон Маск закликав не шантажувати його

Ілон Маск критикує рекламодавців. Фото з відкритих джерел

Власник Tesla, Space X та соціальної мережі X Ілон Маск виступив на заході The New York Times DealBook, де різко висловився про рекламодавців.

"Не рекламуйте. Якщо хтось намагатиметься шантажувати мене рекламою, шантажувати грошима? Ідіть до біса. Це зрозуміло? Я сподіваюся, що це так", — сказав Ілон Маск кілька разів у своїй промові.

Згодом Маск додав "привіт, Бобе", ймовірно, натякнувши на гендиректора Disney Боба Айгера, який виступив перед американським бізнесменом та сповістив, що його компанія припинила співпрацю з соцмережею X.

Нагадаємо, що Ілон Маск неоднозначно прокоментував одну з антисемітських теорій змови у соціальній мережі X та потрапив у скандал. Така ситуація викликала громадське обурення, а рекламодавці почали скасовувати контракти та відмовлятись від реклами у соціальній мережі Ілона Маска. Його компанія ймовірно втратила близько 75 млн доларів доходів від реклами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський мільярдер Ілон Маск відхилив запрошення ХАМАС приїхати в Сектор Гази та побачити наслідки війни на Близькому Сході. Палестинські бойовики відправили запрошення Маску після того, як американський бізнесмен відвідав Ізраїль де зустрівся з лідерами країни.

Також "Коментарі" писали, що Маск вимагає більше проінформувати громадськість та вказує, що у такій ситуації ризики надто великі. Саме такими словами Ілон Маск відреагував на звільнення Сема Альтмана з компанії OpenAI



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 листопада 2023, 10:30

Саме ізраїльські попи підбурювали ті компанії припинити рекламу. В Ізраїлі церква відокремлена від держави? Тоді чому ті заробітчани від Бога пхають рило в кожну дірку?


Новини