Головна Новини Суспільство події Яйця по 17 грн і бронежилети сумнівної якості: чому слідство закінчилось пшиком
commentss НОВИНИ Всі новини

Яйця по 17 грн і бронежилети сумнівної якості: чому слідство закінчилось пшиком

ВАКС не продовжив арешт екс-посадовця Міноборони Хмельницького

10 липня 2024, 12:02
Поділіться публікацією:

Вищий антикорупційний суд відпустив з СІЗО колишнього тимчасово виконувача обов'язків директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони Богдана Хмельницького. Мова саме про того посадовця, який за часів міністра оборони Резнікова безпосередньо підписував контракти на яйця по 17 грн і сумнівної якості бронежилети та куртки. Як інформує портал "Коментарі", про це у себе в Facebook повідомляє редактор проекту "Наші гроші" Юрій Ніколов.

Яйця по 17 грн і бронежилети сумнівної якості: чому слідство закінчилось пшиком

Олексій Резніков. Фото: із відкритих джерел

"Раніше ВАКС так само відпустив Лієва, того, що злив півтора мільярди на так і не отримані міни зі снарядами. А САП передав його справу в Нацпол. На мові правоохоронних жестів це означає "справа гам*о, закопайте її десь в кущах, бо ми брєзгуєм". Відтак здається, що з усієї минулорічної кампанії по засудженню Міноборонівських корупціонерів залишилось відпустити тільки Шаповалова – який був у Резнікова заступником міністра і касиром. А потім потихеньку і остаточно прої*ати їхні справи, щоб вони недайбоже не отримали навіть умовні терміни. Бо це б виглядало хоч якоюсь боротьбою з корупцією, і хоч виконавцям загрожувало б невідворотністю покарання. А цього Малоросія дозволити собі не може, бо це ж замах на головну скрєпу. Корупціонери мають отримувати не нари, а Канари. Бо, якщо злодіїв будуть карати, то хто ж буде красти бабки і відлистувать нагору та погонам? Це ж державний апарат зламається, такого нєльзя допускать! Хвате вже того, що міністра оборони після відставки не призначили послом в Європу, мучиться бідося в напіврукопожатних колах", – написав Юрій Ніколов.

Він додає, найцікавіше, що потім в українців виникає здивування, чому західні партнери не поспішають брати нас в НАТО, постійно натякаючи на якусь корупцію, а в нас же насправді корупціонери вже виїхали. Навіть СІЗО вже пусте, ось дивись – нема нікого. 

"Якого… ти роздмухуєш руське іпсо, соросня упор*та. Єрмак сказав, що все норм, то завали…. Не чіпай єдність довкола президента. Малоросія – це краще, ніж прогибацця під дєрьмократів з їх витребеньками. Ми сувєрєнні і самостійні. Так поєбдім!", – резюмував Ніколов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як "прозоро" заробити мільйон: новий тендер під час війни вражає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини