Головна Новини Суспільство події Яник і Лимон: як українці називали своїх дітей у 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Яник і Лимон: як українці називали своїх дітей у 2020 році

Дітей називали казковими персонажами і відомими особистостями

28 грудня 2020, 11:30
Поділіться публікацією:

Останнім часом стало модним давати дітям при народженні дуже рідкісні та незвичайні імена, щоб якось виділити їх на фоні інших. Українці в цьому році підходили до цього питання дуже креативно та оригінально.

Яник і Лимон: як українці називали своїх дітей у 2020 році

як українці називали дітей у 2020 році (фото з відкритих джерел)

Міністерство юстиції України опублікувало список рідкісних імен, які були зареєстровані в цьому році.

Найбільш незвичайними іменами серед хлопчиків виявилися Зеленський, Яник, Вакула, Лимон, Київ, Князь, Принц і Парижан. А серед дівчаток зустрічалися такі імена, як Луна, Імперія, Попелюшка, Хрусталіна, Квітка, Шанель, Нева.

Але все більшість батьків дотримувалися більш звичних і традиційних імен. У 2020 році в Україні з'явилося більше Артемів, Андріїв, Данила і Дмитрів, а найпопулярнішими жіночими іменами стали Анна, Анастасія, Антоніна, Богдана, Валерія і Вікторія.

Згідно з інформацією видання "Сегодня", заступник міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Онищук розповіла, що ніяких обмежень на присвоєння дитині імені немає. Кожен батько має право сам вибирати яке ім'я малюку він хоче дати. Якщо він хоче назвати його Z148, то він має на це повне право.

Нагадаємо, що в цьому році в американського мільярдера Ілона Маска народилася шоста дитина, якій він дав незвичайне ім'я. Новонародженого сина, якого йому подарувала співачка Граймс, підприємець назвав X Æ A A-Xii, яке читається "Екс Еш Ей Твелв". При цьому, кожна буква його імені має особливе значення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка "підставила" свою дочку, назвавши її ефіопським ім'ям, яке виявилося образливим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини