Головна Новини Суспільство події Якою Україна буде через 30 років - прогнози експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою Україна буде через 30 років - прогнози експерта

Експерт закликав не вірити у сценарії про апокаліпсис

19 серпня 2021, 12:05
Поділіться публікацією:

Для того, щоб в майбутньому Україна стала регіональним лідером, потрібно інвестувати в освіту та інфраструктуру. Про це стверджує Олександр Ольшанський президент холдингу Internet Invest, засновник консалтингового агентства "Ольшанський і партнери" для УНІАН.

Якою Україна буде через 30 років - прогнози експерта

Майдан Незалежності - фото з відкритих джерел

"Ми будемо великим простором. Найбільше місто в цьому просторі — Київ. Київ — велике місто в Європі зі швидко зростаючим населенням. Це останнє місце в Європі, де залишилася велика кількість запасів прісної води, але мегаполіс так і не побудований. Київ буде величезним містом, фантастичних розмірів. Причина такого твердження географічна і вона не змінювалася вже тисячу років", — розповідає Ольшанський.

На думку експерта, Київ буде закінчуватися в Українці, що є великим мінусом для людей, які вважають за краще тихі міста.

"Так, ми бідна країна, але буває різна бідність. Наприклад, безпросвітна. Такого у нас немає. Ми знаємо чого хочемо і можемо це зробити. Причина лише в різному рівні освіти та свідомості людей", — коментує аналітик.

Також, він стверджує, що головне завдання держави — це вкладатися в інфраструктуру. Будувати дороги, мости, каналізацію, оскільки це впливає на безпеку країни. Ольшанський запевняє, що нічого так не пов'язує країну, як інфраструктура і торгівля.

На його думку, важлива освіта, адже від цього залежить медицина і майбутнє країни.

Олександр Ольшанський також розповів і про не надто позитивний сценарій для України.

"Ми, звичайно можемо втратити самоповагу і віру в свої сили, але цього не повинно статися. Нагадаю, що Україна завжди вважалася окремою сутністю, навіть за умов тоталітарної країни. Усі ці сценарії з поганим кінцем не про Україну", — додає аналітик.

Раніше "Коментарі" писали, що тепер Україна кожен день буде бити у дзвони до повернення Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 серпня 2021, 12:37

Корумповані "патріоти" розпиляють. Ми вже були такі заможні, як Франція і нейтральні, як Швейцарія. Результат - безправна країна брехні та корупції під правлінням олігархічної хунти з 30-рублевими "патріотами". Рубль агресора і через 30 років буде однією з трьох важливих валют, навіть нова банкнота буде у 30 рублів. "Патріоти" будуть поводитись як "Вагнер" у Сирії та ЦАР або як "Червоні кхмери" у Камбоджі (Кампучії).

Климович Игорь

19 серпня 2021, 11:31

Да и государства такого не будет больше на карте. С такой политикой, как у нас подохнем мы раньше. То бездельники, то ворюги, то клёуны у руля... что дальше? Угробят страну и всё.


Новини