Головна Новини Суспільство події Якою буде погода в Україні 21 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода в Україні 21 грудня

Погода в Україні з 21 грудня почне ставати все холоднішою. Пік морозів зі значеннями до -14 градусів очікується на католицьке Різдво, 25 грудня

21 грудня 2020, 07:06
Поділіться публікацією:

У понеділок, 21 грудня, в деяких областях України пройде сніг. Денна температура повітря -4 ... 5 градусів, передає Укргідрометцентр.

Якою буде погода в Україні 21 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

На заході країни опадів не очікується, температура повітря вдень -1 ... +5 градусів. У східних областях пройде сніг, вдень стовпчики термометрів опустяться до -4 градусів.

У центральному регіоні переважно без опадів, тільки в Полтавській області можливе випадання снігу. Денна температура повітря -3 ... 1.

У південному регіоні опадів не очікується, максимальна температура повітря вдень 1 градус. На півночі країни в Чернігівській і Сумській очікується сніг. Температура повітря вдень -3 ... 1.

Днем "мінуса" очікуються переважно в Лівобережній Україні, де термометри покажуть до 1 ... -3 градусів.

Незначні морози у світлий час доби також очікуються в Херсонській, Черкаській, Кіровоградській і Чернігівській областях. У Києві 21 грудня буде 0 ... 2 градуси, на заході країни — від 0 до 5 градусів. Виняток становитимуть Одеська та Закарпатська області, де за прогнозами рівні тепла піднімуться до 5 градусів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що як повідомив економіст Олександр Гаврутенко , за підсумками року ми можемо побачити, як значне підвищення інфляції при продовженні кризи, так і стабілізацію на рівні 6-7% за підсумками хорошого для економіки роки. Аналітик "ТелеТрейд" Сергій Родлер прогнозує. "Річ у тому, що в поточному році зростання цін стримувалося низькою активністю споживачів, що віддають перевагу економити у важкі часи. Але вже зараз ми спостерігаємо деяке відновлення купівельної активності, що знаходить відбивання в цифрах по інфляції: в жовтні вона прискорилася до 2,6% в річному вимірі. Відновлення економічної активності буде сприяти подальшому розгону інфляції ", — пояснив Родлер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини