Головна Новини Суспільство події Якою буде погода на вихідних, 17-18 липня: прогноз синоптика
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода на вихідних, 17-18 липня: прогноз синоптика

У суботу та неділю українці ще попечуться під яскравим сонечком, а потім в країну прийдуть дощі

16 липня 2021, 15:36
Поділіться публікацією:

З наступного тижня до України нарешті повернеться циклон, який принесе невелике зниження температури і опади. За словами синоптикині Наталки Діденко, спека почне спадати поступово, вже починаючи з понеділка, 20 липня.

Якою буде погода на вихідних, 17-18 липня: прогноз синоптика

На вихідних, як і раніше, буде спекотно, але з понеділка до України прийде циклон. Фото ілюстративне

Прийдешні ж вихідні обіцяють і раніше бути вельми сухими та спекотними, як і личить середині літа. На це впливає два антициклони, які зіткнулися в атмосфері над Україною — із заходу і сходу.

Втім, свіжі повітряні маси, які насуваються зі Скандинавії, вплинуть на погодну картинку в нашій країні. У суботу-неділю це проявиться у вигляді короткочасних дощів, а також гроз у різних регіонах України. На подібну розкіш не можуть розраховувати хіба що жителі південних областей.

Середня температура повітря 17-18 липня, за словами Діденко, буде триматися в районі +30...+35°С. З такою спекою доведеться миритися жителям практично всієї території країни.

Столиця не стане винятком. Вдень стовпчики термометрів у Києві підніматимуться до 32-34 градусів тепла, десь у передмісті можуть пройти невеликі дощі.

Однак уже з понеділка температура знизиться на 2-4 градуси, дихати стане трохи легше.

Найдовше спека протримається, що прогнозовано, в східних, а також південних регіонах України. Втім, вже середина наступного тижня принесе довгоочікувану прохолоду і різні опади.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який, за прогнозами синоптиків, буде погода в Україні до кінця літа. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі можна дізнатися про те, чому користувачі Мережі виявилися в повному захваті від ведучих прогнозу погоди на полтавському телебаченні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини