Головна Новини Суспільство події Якими будуть корпоративи під час пандемії: бармен розповів про головні тренди
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими будуть корпоративи під час пандемії: бармен розповів про головні тренди

Більшість корпоративів пройде в онлайн-форматі

17 грудня 2020, 15:30
Поділіться публікацією:

Через тиждень в Україні має розпочатися пора новорічних корпоративів. Звичайно, пандемія коронавірусу внесла у святкування свої корективи. Як саме цього року гулятимуть працівники багатьох компаній, розповів майстер своєї справи, досвідчений бармен Костянтин Бойко.

Якими будуть корпоративи під час пандемії: бармен розповів про головні тренди

Як проходитимуть новорічні корпоративи у цьому році. Фото: freepik


Він зазначає, що цього року більшість корпоративів переходить в режим онлайн. Але це не значить, що втратиться атмосфера свята.

Компанії почали замовляти майстер-класи із приготування новорічних коктейлів, що є дуже цікавим та корисним досвідом.

Костянтин Бойко заявляє, що люди здатні святкувати й дистанційно, при цьому вони можуть колективом вживати алкоголь і обговорювати роботу, своє життя та інші теми.

Відомий столичний бармен також помітив, що найпопулярнішими подарунками для працівників компаній стали саме алкогольні елітні напої.

Тому, як бачимо, варто мати гарний настрій і тоді будь-який корпоратив, навіть, якщо він проходить у ZOOMi, стане приємним та надовго запам'ятається.

Нагадуємо, що українці почали прикрашати свої ялинки та будинки до Нового року. Деякі знаменитості теж задекорували домівки. Дивіться, як вони це зробили у нашому матеріалі.

Також в пору новорічних свят ми стаємо більш знервованими та можемо зірватися на найближчих людях. Аби тримати себе в руках та повністю насолодитися різдвяним чудом, радимо прочитати, як не посваритися з близькими на святах.

Також сайт "Коментарі" рекомендує ознайомитися з головними порадами від лікаря-патофізіолога Альони Парецької та лікаря-невролога Євгена Мосіна, як усунути похмілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини