Головна Новини Суспільство події Які загрози чекають на людство після пандемії коронавірусу - Білл Гейтс (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Які загрози чекають на людство після пандемії коронавірусу - Білл Гейтс (Відео)

Після подолання COVID-19 в світі з'являться дві нові проблеми

8 лютого 2021, 10:25
Поділіться публікацією:








Відомий мільярдер та засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс повідомив, що на людство можуть чекати дві серйозні загрози після пандемії коронавірусу. Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу Veritasium.

Які загрози чекають на людство після пандемії коронавірусу - Білл Гейтс (Відео)

Що буде зі світом після пандемії COVID-19 - прогноз Білла Гейтса. Фото: ixbt.com

Перша проблема — зміна клімату. На думку мільярдера людство не готове до такого виклику. Проте, за словами Гейтса саме цей чинник провокує смерть великої кількості людей на землі. Від зміни клімату гине більша кількість жителів, ніж від коронавірусу.

Друга проблема — біотероризм. Оскільки вже стало зрозуміло, що люди безсилі перед деякими хворобами, цим можуть скористатися. Ті, хто планує нашкодити людям, можуть просто створити новий вірус, який розповсюдиться по всій планеті.

На думку Білла Гейтса, з другою проблемою людство може стикнутися набагато швидше, ніж з глобальною зміною клімату.


Нагадаємо, що раніше американський мільярдер, засновник компанії "Microsoft" і один з найбагатших людей планети Білл Гейтс зробив гучну заяву. Він сказав, що світ може потрясти нова пандемія, яка буде гірше коронавірусної інфекції в 10 разів.

Мільярдер висловив думку, що ситуація з коронавірусом приводить в жах, але на світ чекає страшніша катастрофа, до якої ми будемо не готові. Детальніше про ймовірну глобальну загрозу читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Білл Гейтс у своєму щорічному посланні фонду Bill & Melinda Gates Foundation закликав людей готуватися до нових пандемій та ставитися до них достатньо серйозно. Аби уникнути глобальних проблем та побороти пандемію як теперішню, так і наступні, Білл Гейтс радить впливовим людям та владі вкладати гроші в науку та розвивати медичну сферу. Які ще поради дає відомий мільярдер, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини