Головна Новини Суспільство події Які політичні партії найбільше підтримують українці: "Слуга народу" не на першому місці
commentss НОВИНИ Всі новини

Які політичні партії найбільше підтримують українці: "Слуга народу" не на першому місці

Партія Зеленського виявилася на 3 місці, хоча на початку січня була на першому

11 лютого 2021, 16:55
Поділіться публікацією:

Київський міжнародний інститут соціології провів телефонне опитування серед населення України та з'ясував, які політичні партії люди підтримали б на виборах до Верховної Ради. Цікаво, що партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" вже не займає лідируючу позицію.

Які політичні партії найбільше підтримують українці: "Слуга народу" не на першому місці

Українці розповіли, за яку партію голосували б на виборах - фото: з відкритих джерел

Так, за результатами опитування з'ясувалося, що відразу три політичних партії мають велику підтримку з боку українців. Лідирує в цьому рейтингу партія "Європейська Солідарність". З усіх респондентів за неї віддали б свій голос 1 8,1% серед тих, хто визначився з вибором.

Друге місце за результатами опитування займає політична партія "Опозиційна платформа — За життя". Її результат 16,8%. На третьому місці опинилася партія "Слуга народу". З усіх опитаних українців 15,5% зазначили, що голосували б за неї на виборах до Верховної Ради.

Четверту позицію зайняла політична партія "Батьківщина". 13,2% респондентів проголосували б за неї на виборах. П'яте місце в рейтингу займає партія "Слово і честь". Її результат — 6,3%.

До слова, в недавньому опитуванні, який проводила соціологічна група Рейтинг, українці відповіли на питання, за кого б вони віддали голос, якби найближчим часом відбулися вибори Президента. На першому місці, за результатами опитування, виявився Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини