Головна Новини Суспільство події Які області України накриють грози, град та шквальний вітер: прогноз погоди на 2 липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Які області України накриють грози, град та шквальний вітер: прогноз погоди на 2 липня

Прогноз погоди в Україні на 2 липня.

1 липня 2022, 20:40 comments1207
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

2 липня вдень у більшості західних областей очікуються грози, місцями град та шквальний вітер 15-20 м/с. Оголошено "жовтий" рівень небезпеки. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру. 

Які області України накриють грози, град та шквальний вітер: прогноз погоди на 2 липня

Синоптики передають, що дощова погода завтра буде у наступних областях країни: Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській. В інших областях у цей день очікується хмарна погода. 

У північній частині країни 2 липня температура повітря підніметься до +27 до +29 градусів. Уночі очікується до +17. У центральних областях вдень стовпчики термометрів покажуть до +31 градусів, а вночі — до +17. На півдні вдень очікується до +30, а вночі — до +18 градусів. У східній частині України вдень температура підніметься до +25, а до ночі впаде до +13. У західних областях очікується від +30 до +33 градусів вдень та до +21 градуса вночі. 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Росія поставила ультиматум Болгарії: відносини між країнами напружені. У Кремлі загрожують Болгарії розривом стосунків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.  

Читайте також, що в окупованому місті Донецької області прогриміли потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО). У місті Ясинувата пролунали вибухи. Докладно про це читайте у нашій статті. 

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерть українців. У Кремлі знову брешуть, що не стріляють житловими будинками. Читайте про це на нашому сайті. 

Також "Коментарі" писав про те, що йдемо до ЄС та НАТО чи зупиняємось: результати опитування українців. 90% українців хочуть вступу до ЄС, 73% – до НАТО. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини