Головна Новини Суспільство події Які авто купували українці в березні 2024 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Які авто купували українці в березні 2024 року

Ринок нових авто в Україні: марки-лідери і тенденції першого кварталу

1 квітня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Протягом березня український автомобільний ринок продемонстрував вражаючі результати. Згідно з останніми даними аналітичного агентства "Укравтопром", березень 2024 року став місяцем, коли в Україні було реалізовано майже 6,7 тисяч нових легкових автомобілів, встановивши рекорд зростання на 50% у порівнянні з тим же періодом минулого року.

Які авто купували українці в березні 2024 року

Ринок нових авто в Україні: марки-лідери і тенденції першого кварталу

Серед марок, що користуються найбільшою популярністю, безперечним лідером стала японська Toyota, продажі якої в березні досягли 1021 одиниці, що на 58% більше в порівнянні з минулим роком. На другому місці — французька Renault з результатом у 955 автомобілів, продемонструвавши вражаюче зростання на 118%. Чеська Skoda, зайнявши третє місце, закінчила місяць з показником у 452 продані авто, що свідчить про зростання на 31%.

Не менш цікавими є показники інших марок: Volkswagen з невеликим зростанням на 3% зайняв четверте місце, продавши 444 автомобілі, а німецький автовиробник BMW замкнув п'ятірку лідерів з результатом у 381 одиницю, показавши при цьому зростання на 7%.

Бестселером першого місяця весни став кросовер Renault Duster, який обрали 920 покупців, засвідчивши високий рівень довіри до цієї моделі серед українців. За даними "Укравтопром", загальна кількість реєстрацій нових легкових автомобілів за І квартал 2024 року склала 16,6 тисяч одиниць, що на 48% перевищує показники за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, що під час цьогорічної премії World Car of the Year оголосили найкращий автомобіль року. Переможець премії 2024 — електричний кросовер KIA EV9. Про це повідомили в Укравтопромі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини