Головна Новини Суспільство події "Найкращий автомобіль 2024" за версією World Car Awards
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найкращий автомобіль 2024" за версією World Car Awards

Звання найкращого автомобіля 2024 року отримав KIA EV9

28 березня 2024, 14:18
Поділіться публікацією:

Під час цьогорічної премії World Car of the Year оголосили найкращий автомобіль року. Переможець премії 2024 — електричний кросовер KIA EV9. Про це повідомили в Укравтопромі. 

"Найкращий автомобіль 2024" за версією World Car Awards

Експерти назвали найкращий автомобіль 2024 року

Окрім найвищого звання, KIA EV9 також отримала нагороду за найкращий електромобіль року, що ще більше підкреслює її інноваційність і екологічність. Вона випередила конкурентів завдяки передовим технологіям, дизайну та вражаючим характеристикам, зокрема, дальності пробігу на одному заряді та часу зарядки.

В інших номінаціях переможцями стали не менш значущі моделі. BMW 5 SERIES / i5 виборола звання World Luxury Car, підтвердивши звання марки, як виробника розкішних та високотехнологічних автомобілів. 

VOLVO EX30 здобув звання World Urban Car, вказуючи на важливість розробки компактних та ефективних міських транспортних засобів.

IONIQ 5 N отримав титул World Performance Car, демонструючи, що електромобілі можуть бути не тільки екологічно чистими, але й високопродуктивними. Тоді як TOYOTA PRIUS була відзначена в категорії World Car Design, підкресливши увагу компанії до інноваційного дизайну та впливу на впізнаваність бренду.

Цьогорічні результати World Car Awards яскраво демонструють тренд на електрифікацію транспорту та прагнення виробників до інновацій та сталого розвитку. Модель KIA EV9, з її перевагами у сфері екологічності, технологій та дизайну, є втіленням цих трендів і заслужено здобуває титул найкращого автомобіля 2024 року.

Нагадаємо, що враховуючи стрімке зростання цін на пальне та зростаючу увагу до екології, вибір економічного авто стає не лише питанням особистої вигоди, але й внеском у загальну боротьбу зі зміною клімату. Визначаючи найбільш ефективні моделі року, спеціалісти motor1.com представили рейтинг, що включає десять найекономічніших нових бензинових автомобілів 2024 року за стандартом WLTP.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини