Головна Новини Суспільство події Яка вартість порятунку людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка вартість порятунку людства

Підрахований обсяг інвестицій, яких не вистачає людству для порятунку від глобальних проблем

17 вересня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В ООН підрахували, що людство недорахувалася понад 100 трильйонів доларів на запобігання катастрофи. Аналітики об'єднання Force for Good в своїй доповіді заявили, що глобальні пандемія коронавірусу викликала ряд каскадних, соціальних, економічних і політичних потрясінь за останні 18 місяців, які виявили крихкість і взаємопов'язаність світу на декількох рівнях і як система.

Яка вартість порятунку людства

ООН, фото з відкритих джерел

Загалом, необхідно 200-220 трлн доларів США, якщо перехідний фінансування додається до повної вартості на період до 2050, додаткові 80 трлн необхідних для зміни клімату, боротьби з нерівністю і бідністю.

Пандемія зосередила увагу на нашій глобальної взаємозалежності і взаємозв'язку, підсилює терміновість досягнення стійкої програми Організації Об'єднаних Націй Цілі розвитку (чур) і, що важливо, — це червона риска між вуглецевим минулим і чистіше розширення можливостей майбутнього, демонструючи, що немає меж, щоб зупинити важливі проблеми, що стосуються всіх.

В цей складний період уряди стали стимулами і провідними інститутами в сфері фінансів. Промисловість зіткнулася з проблемами вирішення не тільки короткострокових дислокацій з кризи, але також набирає темпи фінансування середньо- та довгострокових глобальних екологічних і проблеми інклюзії, взяття на себе трильйонів доларів зобов'язань і мобілізація фінансування клімату зміни і в безпрецедентному масштабі. Однак проблема фінансування і перехід до вищого сталого майбутнього залишається навіть більше, ніж раніше уявлялося, вказуючи на нагальну необхідність більш цілісного підходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини