Головна Новини Суспільство події Яка погода очікує українців на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка погода очікує українців на вихідних

В один з вихідних Україну заллють дощі

22 січня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Сильні морози закінчилися, і тепер українцям варто очікувати тепла вже найближчими днями. Про це і про погоду на прийдешніх вихідних на своїй сторінці в Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Яка погода очікує українців на вихідних

Прогноз погоди в Україні на вихідні - фото: з відкритих джерел

Так, в суботу, 23 січня, в Україні очікується від 3 до 7 градусів тепла. На півдні та заході буде ще тепліше, температура повітря протягом дня буде варіюватися від 6 до 12 градусів. Вночі в північній частині країни буде 1-3 градуси нижче 0.

Що стосується опадів, то в суботу в більшості регіонів України їх не буде. Мокрий сніг прогнозується на завтра в Карпатах. У неділю в східних регіонах країни день пройде без опадів, а ось у всіх інших в цей вихідний буде йти дощ. У Карпатах буде дощ зі снігом. На півдні в цей день температура повітря вдень буде від 7 до 10, вночі — від 3 до 5 градусів. На сході від 3 до 5 градусів вище 0. На півночі температура буде від 4 до 6. У західній частині 4-6 градусів тепла.

Також повідомляється, що в понеділок, 25 січня, Україну заллють дощі. На заході буде бушувати сильний вітер і пройде сніг. Синоптик Наталія Діденко зазначила, що туристам варто бути обережніше, адже 24 і 25 січня в Карпатах очікуються сильні опади, а потепління сприятиме сходженню лавин. У зв'язку з цим піші прогулянки в горах краще перенести на інші дати.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, які знаки Зодіаку в лютому зустрінуть любов усього життя або ж отримають приємні враження, а також розповів про самих смачних і корисних напоях, які прийдуть на заміну звичайного чаю і кави взимку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини