Головна Новини Суспільство події Яка погода чекає на українців: синоптик озвучила прогноз на наступний тиждень
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка погода чекає на українців: синоптик озвучила прогноз на наступний тиждень

Прогноз погоди в Україні

12 лютого 2022, 19:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Після похолодання та нічних морозів в Україну знову йде потепління. Про це повідомила український синоптик Наталія Діденко "Обозревателю".

Яка погода чекає на українців: синоптик озвучила прогноз на наступний тиждень

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

Потепління українцям варто очікувати з початку нового робочого тижня, який розпочнеться у День усіх закоханих, 14 лютого. Протягом тижня у більшій частині областей країни стовпчики термометрів вдень підніматимуться до +7 градусів. На південному заході, а також у південних областях температура повітря підніматиметься до 10-12 градусів вище 0.

При цьому синоптик зазначила, що до ночі температура може зменшуватися до 0. Також може бути невеликий мінус. Проте сильних морозів цього тижня в Україні не очікується.

Така погода, як наголосила Діденко, не говорить про те, що в Україну остаточно настала весна, оскільки останніми роками лютий був теплий.

До речі, на своїй сторінці у Facebook Наталія Діденко зазначила, що у неділю, 13 лютого, у всіх областях України буде холодна, але сонячна погода. Опади у вигляді мокрого снігу та дощу очікуються лише у східних областях. У більшості областей ніч на 13 лютого буде морозною, температура впаде від 2 до 9 градусів нижче за 0.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як виглядає найдорожча жіноча сумка та за яку суму її можна придбати. Аксесуар одного з італійських брендів продають за мільйон доларів. У її дизайні використані сапфіри, діаманти, біле золото та турмалін.

Також сайт "Коментарі" опублікував ТОП-5 найкращих привітань із Днем святого Валентина від читачів. Видання обрало переможця конкурсу на найоригінальніше зізнання у коханні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини