Головна Новини Суспільство події Яка погода буде 24 жовтня: синоптики попереджають про заморозки"
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка погода буде 24 жовтня: синоптики попереджають про заморозки"

Завтра на українців очікують холодні ночі, проте денні температури будуть помірними

сьогодні, 17:11
Поділіться публікацією:

Завтра, 24 жовтня, жителів України очікує різке похолодання, яке принесе нічні заморозки. Водночас, синоптики обіцяють відсутність опадів у більшості регіонів країни. Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

Яка погода буде 24 жовтня: синоптики попереджають про заморозки"

Синоптики дали свіжий прогноз на завтра

За прогнозами, вночі температура повітря коливатиметься в межах від +1 до +6°C, а в південній частині країни очікується трохи тепліше — від +5 до +10°C. На високогір’ї Карпат можливі заморозки до -3°C. У денний час синоптики обіцяють потепління до +9...+14°C, а на Закарпатті та в південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +17°C.

Також очікується мінлива хмарність та переважно північно-західний вітер швидкістю 5-10 м/с. Вночі та вранці на заході країни, а також у Житомирській та Вінницькій областях місцями можливий туман.

Киян також очікує холодна, але суха погода. За даними синоптиків, у столиці завтра буде мінлива хмарність без опадів. Вітер очікується північно-західного напрямку зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі складе від +4 до +6°C, а вдень потеплішає до +11...+13°C. У Київській області температура вночі коливатиметься від +1 до +6°C, вдень очікується до +14°C.                          

Читайте також на порталі “Коментарі” — Українські користувачі отримують оперативні попередження про небезпечні погодні умови безпосередньо у своїх мобільних додатках завдяки інтеграції Укргідрометцентру з європейською платформою MeteoAlarm. Про це розповіла речниця Укргідрометцентру Наталія Птуха на брифінгу в Медіацентрі Україна.                                       



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини