Рубрики
МЕНЮ
Кириєнко Анна
Через введення владою карантину вихідного дня, власники ресторанів та кафе забили на сполох. Відомий ресторатор Максим Храмов на ток-шоу "Право на владу" розповів чому.
Фото: Food & Success
За його словами, найбільше виторгу ресторанам приносять саме вихідні дні. В суботу та неділю каса закладу складає 50-60%.
У зв’язку зі зменшенням доходу та обмеженням роботи ресторанів та кафе на вихідних, до 30% персоналу доведеться скоротити.
Максим Храмов повідомляє, що кількість відвідувачів закладів харчування за останні місяці суттєво зменшилась. Таку тенденцію він пояснює тим, що люди самі намагаються уникати громадських місць та соціальних контактів.
Нагадуємо, що з 14 листопада діятиме карантин вихідного дня. Такий режим передбачає закриття розважальних закладів, закладів харчування, непродуктових магазинів у суботу та неділю.
У відповідь на це підприємці зі всієї України вийшли на протести. Рішення влади не підтримали і мери деяких міст України.
Новини