Головна Новини Суспільство події Як вплине карантин вихідного дня на заклади харчування - відомий ресторатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вплине карантин вихідного дня на заклади харчування - відомий ресторатор

За словами бізнесмена Максима Храмова, до 30% персоналу ресторанів доведеться скоротити

13 листопада 2020, 10:45
Поділіться публікацією:

Через введення владою карантину вихідного дня, власники ресторанів та кафе забили на сполох. Відомий ресторатор Максим Храмов на ток-шоу "Право на владу" розповів чому.

Як вплине карантин вихідного дня на заклади харчування - відомий ресторатор

Фото: Food & Success

За його словами, найбільше виторгу ресторанам приносять саме вихідні дні. В суботу та неділю каса закладу складає 50-60%.

У зв’язку зі зменшенням доходу та обмеженням роботи ресторанів та кафе на вихідних, до 30% персоналу доведеться скоротити.

Максим Храмов повідомляє, що кількість відвідувачів закладів харчування за останні місяці суттєво зменшилась. Таку тенденцію він пояснює тим, що люди самі намагаються уникати громадських місць та соціальних контактів.

"Весь час ми вважаємо, що громадяни — вони дурники, якими треба керувати, і вести їх, як стадо. У нас люди розумні. Вони самі собі обмежують контакти, коли відчувають, що є загроза", — підсумував ресторатор.

Нагадуємо, що з 14 листопада діятиме карантин вихідного дня. Такий режим передбачає закриття розважальних закладів, закладів харчування, непродуктових магазинів у суботу та неділю.

У відповідь на це підприємці зі всієї України вийшли на протести. Рішення влади не підтримали і мери деяких міст України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини