Головна Новини Суспільство події Як викликати "швидку" без мобільного телефону: важливі поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як викликати "швидку" без мобільного телефону: важливі поради

Українцям розповіли, як викликати "швидку" допомогу, якщо відсутній мобільний телефон: альтернативні способи

22 березня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

У зв'язку з війною, яку на нашій території розгорнула Російська Федерація, багато українців опинилися у складній ситуації. На Telegram — каналі МОЗ розповіли, як діяти, якщо відсутній мобільний зв'язок, а потрібно викликати "швидку" допомогу.

Як викликати "швидку" без мобільного телефону: важливі поради

Як викликати "швидку", якщо немає мобільного (фото з відкритих джерел)

- У відомстві зазначили, що для виклику медичних працівників наберіть номер "103" зі стаціонарних домашніх телефонів, якщо такі є.

- Можна використовувати інтернет і підтримувати зв'язок за допомогою таких програм, як Viber, WhatsApp, Telegram;

- Мобільні телефони можна використовувати як засоби радіозв'язку, для цього потрібно встановити спеціальні месенджери — Voxer Walkie Talkie, Walkie Talkie, Two Way: Walkie Talkie;

- Якщо у вас вдома немає стаціонарного телефону, можна звернутися до адміністративних будівель, відділень пошти, пожежних частин або відділень поліції, де він передбачений;

Нагадаємо, російські окупанти використовують різні методи боротьби, зокрема й кіберфронт. Експерт у сфері кібербезпеки Андрій Баранович на своєму Telegram-каналі зазначив, які прості поради допоможуть українцям убезпечити свій мобільний телефон від злому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нестача пам'яті на смартфоні — проблема, з якою стикається більшість користувачів, навіть із великими обсягами сховищ. І щоб переповнена пам'ять не почала гальмувати роботу гаджета, експерти розповіли, що її можна очистити за допомогою простої комбінації цифр.

Читайте також, українцям розповіли, як швидко перевірити, чи ваші дзвінки прослуховуються на мобільному пристрої: кілька способів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини