Головна Новини Суспільство події Як виглядає поштова марка, яку випустили до Євро-2020 в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає поштова марка, яку випустили до Євро-2020 в Україні

11 червня Укрпошта презентувала нову поштову марку

11 червня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

В очікувані одного з найбільших футбольних свят в Укрпошті презентували нову поштову марку, яку випустили спеціально до Чемпіонату Європи з футболу. Про це йдеться у повідомленні на сайті підприємства.

 Як виглядає поштова марка, яку випустили до Євро-2020 в Україні

Поштова марка до Євро-2020 - фото з відкритих джерел

Стало відомо, що тираж марки – 140 тисяч примірників і номіналом F (еквівалент сімнадцяти гривень).

 У відомстві також розповіли про дизайн зображення. Відтак, основні елементи, що зображені на марці – це частинки концепції візуального дизайну UEFA EURO 2020 ТМ. Міст, що зображений – це символ зв'язку, уболівальників та офіційний Кубок Анрі Делоне.

Поштову марку можна придбати онлайн та у кожному відділенні Укрпошти.

У повідомленні йдеться, що раніше компанія випустила та ввела в обіг 29 марок і блоків на різну футбольну тематику. Продукція була присвячена  ювілеям FIFA, UEFA, Чемпіонату світу FIFA World CUP, українському футболу.

У 2020 році Чемпіонат Європи з футболу відзначив своє 60-річчя. Тому організатори вирішили відсвяткувати цей ювілей по особливому, провівши яскраві футбольні поєдинки в одинадцяти містах Євросоюзу. Стартовий свисток пролунає сьогодні на стадіоні в Римі, а от грандіозний фінал відбудеться в Лондоні на спортивній арені "Уемблі" 11 липня.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в UEFA прийняли остаточне рішення, якою буде форма збірної України з футболу. Гасло "Героям Слава" залишиться, але з деякими дизайнерскими змінами. Таке рішення було прийнято під час перемовин. Українські футболісти матимуть такий дизайн тільки на Євро-2020.


 



 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини