Головна Новини Суспільство події Як виглядає камера Лук'янівського СІЗО після ремонту за 100 тисяч - очільник Мін'юсту оприлюднив фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає камера Лук'янівського СІЗО після ремонту за 100 тисяч - очільник Мін'юсту оприлюднив фото

Кошти на ремонт були отримані за платні камери в цьому ж слідчому ізоляторі

2 березня 2021, 15:21 comments3446
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства юстиції України Денис Малюська оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотографії однієї з камер Лук'янівського СІЗО після проведення ремонтних робіт.  За словами міністра, "перетворення" камери обійшлося в 101 205 гривень.

Як виглядає камера Лук'янівського СІЗО після ремонту за 100 тисяч - очільник Мін'юсту оприлюднив фото

Як виглядає камера Лук'янівського СІЗО після ремонту за 100 тисяч - фото з відкритих джерел

"Трохи пекла вам в стрічку. Камера ДУ "Київський слідчий ізолятор" на 20 осіб до і після ремонту. Вартість — 101 205 грн",- написав Малюська.

Очільник Мін'юсту також підкреслив, що кошти на ремонт були отримані за платні камери в цьому ж слідчому ізоляторі, при цьому гроші платників податків не були витрачені.

Малюська написав, що подумує про те, щоб продавати право назвати камеру своїм ім'ям з табличкою на вході, і запитав користувачів чи буде, на їхню думку, попит на це і яку стартову ціну встановлювати.

У своєму пості голова Мін'юсту також зазначив, що має спецпропозицію для олігархів — іменний корпус.

Нагадаємо, що введення платних камер в слідчих ізоляторах України, яке викликало резонанс у суспільстві, принесло свої плоди. Так, Мін'юсті підрахували прибутковість такого виду "бізнесу" і оголосили фінансові результати.  Так, за час свого існування платні камери принесли понад 2,2 млн гривень.  Таку інформацію опублікувало у своєму Telegram-каналі Міністерство юстиції України.

Раніше портал "Коментарі" розповідали, що Мін'юст виставив на аукціон конфісковане майно. У Дніпропетровській області серед лотів опинилася й жіноча спідня білизна.  Цілих 34 лоти з жіночими трусами різних розмірів — від М до ХХХL Мін'юст пропонує придбати за прийнятну ціну.  Стартує вона від 19,41 грн за одні трусики, вибрати можна серед різних кольорів, трьох марок і декількох моделей.  Можна вибрати моделі з мереживом, можна — зі вставками, можна — з бантиками.  За найдорожчі — чорні — доведеться віддати щонайменше 29,12 грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олександр

2 березня 2021, 19:10

Платні камери це ганебне явище. По перше, чиновники України за один день, на заправки своїх автомашин витрачають значно більше ніж 2-3 млн. грн. Що то за Держава для якої така сума є критичною і непід'ємною? По друге введення платних камер нівелює сам принцип застосування покарання. Для тих хто зумів накрасти багато і у тюрмі живеться набагато краще ніж простому трудязі на волі. Висновок - крадіть якомога більше, тоді зможете відкупитися.

Лёлик

2 березня 2021, 17:26

Классно , что не на наши налоги , в отличии от этого : https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/shmygal-postavshchiki-gaza-dolzhny-predstavit-godovye-kontrakty-vo-vtorom-kvartale


Новини