Головна Новини Суспільство події Як відреагували посли G7 на відхилення комісією кандидатури на посаду керівника САП
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відреагували посли G7 на відхилення комісією кандидатури на посаду керівника САП

Посли "Великої Сімки" відреагували на зрив призначення керівника САП

23 грудня 2021, 10:12
Поділіться публікацією:

Керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури так і не можуть досі призначити, повідомляється, що відбувся зрив під час добору кандидатів на цю посаду. Реакцію послів G7 на ці події опубліковано на сторінці представників Великобританії в Групі підтримки послів G7 у Twitter. Про це пише "Голос Америки".

Як відреагували посли G7 на відхилення комісією кандидатури на посаду керівника САП

Керівника САП не призначать, фото Facebook

В повідомленні зазначено, що посли G7 відчувають розчарування щодо відмови відбіркової комісії призначити кандидата на посаду керівника прокуратури. На думку послів, затримка з визначенням очільника відомства невиправдана. Тому в спільній заяві вони закликали відбіркову комісію якомога швидше визначитися з кандидатом й призначити його на посаду.

Як зазначається у повідомленні, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, повинна мати свого керівника для ефективної роботи та боротьби з корупційними проявами в діяльності державних органів.

21 грудня за результатами відбіркового конкурсу переміг детектив Національного антикорупційного бюро Олександр Клименко. На другому місці опинився прокурор Офісу Генпрокурора Андрій Синюк. Втім, Клименка головою САП не призначили.

Зазначимо, що очільника Спеціальної антикорупційної прокуратури в Україні з серпня 2020 року ніяк не призначать. Україна зобов'язувалася перед Міжнародним валютним фондом обрати керівника САП до кінця 2021 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", корупція важлива, але не єдина проблема у містобудуванні. Реформа містобудування в Україні потребує вирішення проблем з якістю забудов, стандартами, збереженням архітектурних пам'яток, модернізацією застарілого фонду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини