Головна Новини Суспільство події Як розпізнати диверсанта: пояснення Центру народного опору
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розпізнати диверсанта: пояснення Центру народного опору

Групи диверсантів сьогодні працюють на всій території України, більшість із них - українці

21 березня 2022, 13:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні російсько-українська війна йде не лише на передовій, де йдуть затяжні, запеклі бої, а й глибоко у тилу, де діють ворожі диверсанти. Як заявив глава МВС Денис Монастирський, сьогодні немає жодної області в Україні, яка могла б вважатися безпечною у цьому плані. Більшість ДРГ сформовані ворогом уже в Україні. Зрадників ловлять на гарячому, коли ті намагаються влаштувати диверсію чи здати позиції ЗСУ. Як передає видання "Коментарі", у Центрі народного опору розповіли, як розпізнати людей, які можуть входити до диверсійно-розвідувальних груп.

Як розпізнати диверсанта: пояснення Центру народного опору

Диверсанти. Фото: з відкритих джерел

Насамперед потрібно ставитись з пересторогою до тих людей, які поводяться підозріло, а саме – намагаються триматися осторонь, уникати натовпу.

З підозрою слід поставитися до тих, хто вивчає схему руху громадського транспорту, хто не орієнтується місцевістю, запитує, як пройти за тією чи іншою адресою, часто користується залізничним транспортом, пересувається, використовуючи мікроавтобуси, позашляховики.

Також з обережністю потрібно ставитися до груп людей – чисельністю від 3 і більше осіб, а також до тих, хто приїхав до населеного пункту та винаймає в оренду квартиру.

У Центрі просять людей бути пильними. При цьому не ставитись надто підозріло до всіх, бо в Україні зараз дуже багато біженців. В Україні вже були випадки, коли через панічні настрої люди підозрюють один одного в диверсійній діяльності, а насправді не причетні до цього.

Читайте також на порталі "Коментарі" — низка країн НАТО може запровадити війська в Україну: у США зробив заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини