Рубрики
МЕНЮ
Хмільовська Інна
Приготувати каву в турці – означає зануритись у справжній ритуал. Турку ще називають джезві. Лише зварена у турці кава вийде справжньою із оригінальним смаком і ароматом. У кожного любителя кави цей напій виходить індивідуальним і смакує по-особливому, пише weekend.
Як правильно зварити каву, фото з відкритих джерел
Для приготування бодрого напою краще купувати каву в зернах і молоти в домашніх умовах, аби самостійно обирати помол. Варити каву не складно, достатньо знати деякі тонкощі.
Потрібно вибрати улюблений сорт кави. Для цього, необхідно хоча б поверхово вивчити які сорти існують і чим вони відрізняються. Тоді ви не помилитеся у виборі і тим самим забезпечите себе від невдалих проб і зайвих грошових витрат.
Злегка нагріти турку на плиті.
Насипати цукор, якщо віддаєте перевагу солодкий напій. В майбутньому на цьому етапі приготування кладуть добавки (сіль, гострий перець, корицю, імбир, гвоздику або щось інше, що ви любите, не більше ніж на кінчику ножа).
Залити водою і поставити на маленький вогонь.
Коли вода нагріється до 40 градусів, зняти з вогню і насипати мелену каву, приблизно 1 чайну ложечку на чашку.
Добре перемішати і варити до утворення пінки, але не допускати закипання, це зіпсує кави. Періодично помішувати. Після утворення пінки зняти з вогню, почекайте секунд 20, знову ставте на вогонь до появи пінки, маніпуляцію зробіть 3 рази і зніміть з плити. То що ви зробите, дозволить з’явитися густий ароматною піною.
Раніше портал "Коментарі" інформував, що експерти назвали, які напої можна пити вранці, крім кави, щоб отримати заряд бадьорості, енергії та сил.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!
kiska
1 вересня 2021, 11:44
Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky