Головна Новини Суспільство події Як Лукашенко готує Білорусь до ймовірної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Лукашенко готує Білорусь до ймовірної війни

В Білорусі планують налагодити виробництво власної зброї

8 червня 2021, 13:47
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко планує налагодити в країні власне виробництво стрілецької зброї. Про це повідомляє БЕЛТА.

Як Лукашенко готує Білорусь до ймовірної війни

Олександр Лукашенко - фото: АР

Не легітимний очільник держави стверджує, що білорусів треба забезпечити зброєю на випадок війни. За його словами, Білорусь не збирається когось перемагати, а просто повинна бути готовою завдати шкоду противнику.

"Без своєї стрілецької зброї, якщо, не дай Бог, якийсь конфлікт, війна. Кожна сім'я та територіальні органи повинні бути озброєні всім комплексом стрілецької зброї. Тоді ворог, противник буде розуміти, що з нами краще не зв'язуватися", — зазначив Лукашенко.

Білоруський диктатор додав, що в цьому питанні слід спиратися на досвід Росії.

"Близька нам країна, з якою ми розробляємо, виробляємо зброю — Росія. Вона абсолютно не проти, щоб ми за їхніми технологіями розгортали виробництво", — додав політик.

Нагадаємо, нещодавно адміністрація Київського національного університету імені Тараса Шевченка позбавила Олександра Лукашенка звання почесного доктора.

Раніше портал "Коментарі" писав, що самопроголошений глава Республіки Білорусі Олександр Лукашенко лише намагається виглядати лідером, на ділі їм давно не будучи. При цьому, на думку керівника української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, персоні білоруського диктатора приділено уваги більше, аніж він заслуговує. Кравчук запевняє, що подібний галас навколо режиму Лукашенка робить останньому "занадто багато честі". Тим більше, що і Україна, і міжнародне суспільство вже давно дали правдиву оцінку цьому політику — "самопроголошений президент".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Харя Кришны

8 червня 2021, 14:19

"Не легитимный" Лукашенко заботится о безопасности и независимости своей страны. А "легитимный" клоун заботится о рейтингах, бабках и думает, как больше своей страны продать "партнерам".


Новини