Головна Новини Суспільство події Як через стрибки тиску чоловік схуд на 73 кілограми
commentss НОВИНИ Всі новини

Як через стрибки тиску чоловік схуд на 73 кілограми

Неймовірне схуднення чоловіки зі Східного Белфаста стало вірусним

21 вересня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

37-річний житель Шотландії Лі Форсайт скинув 73 кілограми за вісім місяців і розкрив свій секрет. Про це повідомляє Belfast Live.

Як через стрибки тиску чоловік схуд на 73 кілограми

Неймовірна трансформація чоловіка зі Східного Белфаста стала вірусною після того, як він скинув 73 кілограми зайвої ваги всього за вісім місяців. Його вага настільки збільшилася, що ваги для ванної його батьків не змогли визначити його вагу.

"Ваги піднімалися до 25 стоун, і всякий раз, коли я наступав на них, вони просто видавали "помилка". Вони почали давати мені правильне читання тільки через 10 днів моєї дієти", - сказав Лі.

У період з березня по листопад минулого року Лі сильно поправився через обмеження в ізоляції і відсутність фізичної активності. Лі вживав по дві таблетки від тиску в день, коли вирішив змінити свій спосіб життя. Він визнає, що наслідки для здоров'я "в кінці кінців його дістали", як і побоювання його матері.

"Мені зараз 37, і мені пора було щось зробити. Моя мама розбивала мені серце. Зрештою, наслідки для здоров'я дійшли до мене. Я пам'ятаю, як бігав по сходах і був абсолютно виснажений. Я брав таблетки від кров'яного тиску. мені було 37 років, і я брав по дві таблетки на день. і це були досить високі дози. А тепер я нічого не приймаю. у мене дійсно паморочилося в голові, тому що моє кров'яний тиск сильно впало, тому мені довелося його врівноважити. тепер я відчуваю себе нормальною людиною", — згадує він.

Одного разу він провів тренування з Ballymacash, і зняв на відео. А переглянувши відео зрозумів, щоб взяти і підняти конус, йому доводилося докласти нелюдських зусиль.

Зайва вага заважала йому пройти через турнікети. Були також випадки, коли в літаку ремінь безпеки не підходив на його розміри.Покупка одягу взагалі була кошмаром. Він почав весь час носити гавайські сорочки. Люди думали, що він така товариська людина, але він носив їх, тому що це були тільки сорочки, які підходили.

Як раніше інформував портал "Коментарі", голлівудська актриса шокувала схудненням на 20 кілограм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини