Головна Новини Суспільство події Втрати ворога за добу: 36 загарбників, кілька танків і "Град"
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати ворога за добу: 36 загарбників, кілька танків і "Град"

Українські захисники з ракетно-артилерійських підрозділів ліквідували 36 окупантів, кілька танків і "Град"

21 травня 2022, 10:20
Поділіться публікацією:

На півдні нашої країни  військовослужбовці з підрозділів ракетно-артилерійського озброєння та захисники з авіації тільки за добу завдали відчутних втрат ворогові. Вони  ліквідували 36 російських окупантів, 3 російських  танки Т-72, також знищена реактивна система залпового вогню "Град" та автомобільна техніка загарбників.

Втрати ворога за добу: 36 загарбників, кілька танків і "Град"

Наші захисники завдали втрат ворогу(facebook.com/usofcom)

Про це повідомляють в  Оперативному  командуванні "Південь".

На  Миколаївському і Херсонському напрямках  ворог продовжує вести бойові дії  і  далі  облаштовує  свої позиції,  готуючи запасні відступні рубежі. Важливо, що тривалий час загарбники не проводять активні  наступальні дії.

Разом з тим, ворог  продовжує обстрілювати позиції  українських військових  і прилеглі села, де проживають  мирні жителі,  це приблизно  70 обстрілів на добу.

"Такі дії використовуються і як елемент залякування цивільних, і як спроби дискредитувати Збройні Сили України. Але у відповідь на такі провокації жителі окупованих територій красномовно доводять, що вони вірять тільки в Україну. Так, сьогодні над вокзалом окупованого Херсона замайорів синьо-жовтий прапор", -  повідомляють наші військові.

Зокрема, по передмістях міста  Миколаїв  вночі знову вдарили реактивні системи залпового вогню. Було  вражено об'єкт, що належать до приміської інфраструктури, проте жертв немає.

В Одеському   регіоні загарбники здійснили дві ракетні атаки, застосовуючи  авіацію,  під час цього обстрілу  було зруйновано пляжний туалет. Так само, на території області від ворожих обстрілів постраждало промислове підприємство, де зберігались добрива. Там  був  вибух і виникла пожежа.  Представники ДСНС припинили загоряння, жертв немає. 

 Представники Оперативного  командування "Південь" стверджують, що військове  корабельне угруповання агресора в цьому регіоні нараховує сім великих десантних кораблів і обов'язково присутній  один корабель — носій крилатих ракет.

 Нагадуємо, що  "Коментарі" інформували про те, що"російські гроші мають дійти до кожної людини": Зеленський розповів про компенсацію збитків та втрат.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини