Головна Новини Суспільство події "Втрачають гроші без потреби": український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Втрачають гроші без потреби": український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО)

На думку Андрія Любки, дані звернення не мають суспільної ваги

21 січня 2022, 22:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Український поет та перекладач Андрій Любка прокоментував привітання президента Зеленського від "Слуги Народу" на білбордах Закарпаття, наголосивши, що партія витрачає гроші без потреби. Свою думку він висловив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Втрачають гроші без потреби": український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО)

Андрій Любка. Фото: Facebook

Як пише поет, проїхавши 70 кілометрів до гірськолижного витягу, він побачив щонайменше 10 таких білбордів із привітаннями президента від партії "Слуга Народу".

У своєму посту Любка ставить питання для чого вони встановлені, адже на його думку Зеленський там їздити не буде і не побачить привітань.

"Для чого вони? Партія вітає свого лідера? Але ж він не буде їхати цією дорогою на Закарпатті, тобто не побачить. Побачити маємо ми, виборці? А сенс? Звертаються не до нас, а до президента", — пише Любка. 

Також на думку поета, дані звернення не мають суспільної ваги і на їх місці можна було б, наприклад, рекламувати якусь цікаву ініціативу.

”Втрачають гроші без потреби”: український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/andriy.lyubka

”Втрачають гроші без потреби”: український поет розкритикував привітання Зеленського на білбордах (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що виробник популярних шоколадних батончиків потрапив у скандал через обгортку. Справа в тому, що в Індії на обгортках солодощів було нанесено зображення індуїстських богів. Незабаром у Мережі почали критикувати таке рішення компанії та його представники повідомили про зняття з продажу шоколадок у цій упаковці.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні знайшли місце, яке може бути придатним для будівництва космодрому. Зазначається, що в нашій країні таке місце знайти складно через те, що вона густонаселена. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини