Головна Новини Суспільство події «Все дуже погано»: в Миколаєві посилюють карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

«Все дуже погано»: в Миколаєві посилюють карантин

Жорсткі обмеження в місті вводяться з 24 березня

21 березня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

В Україні продовжує зростати кількість нових випадків захворюваності коронавірусною інфекцією. У зв'язку з цим, міста вводять карантинні обмеження. З середи, 24 березня, посилює локдаун Миколаїв.

«Все дуже погано»: в Миколаєві посилюють карантин

Миколаїв вводить жорсткий карантин (фото з відкритих джерел)

Сьогодні в Facebook на офіційній сторінці глави Миколаївської облдержадміністрації Віталія Кіма з'явилася інформація про те, що в місті "все дуже погано" і Миколаїв впевнено наближається до "червоної зони". Ситуація з коронавірусом погіршилася, за останній тиждень кількість госпіталізацій в місті значно збільшилася (показник становить 101,15 при нормі 60 на 100 тисяч населення).

Віталій Кім каже, що з такими темпами найближчими днями в Миколаєві показник завантаженості ліжок, забезпечених киснем, також може подолати критичну позначку.

У зв'язку з такою ситуацією, було прийнято рішення ввести жорсткий карантин, який триватиме з 24 березня по 4 квітня. У цей період не будуть працювати кінотеатри, театри, музеї, ТРЦ (крім аптек, продуктових магазинів), ярмарки "вихідного дня" і будуть заборонені будь-які масові заходи. Крім того, ресторани та кафе працюватимуть тільки на винос, салони краси / перукарні / фітнес-клуби — тільки за попереднім записом, а школи перейдуть на "дистанційку".

Громадський транспорт в Миколаєві буде працювати у звичайному режимі, але із заповненою не більше ніж 50% від місць для сидіння.

За словами Віталія Кіма, жорсткий локдаун вводиться тільки в місті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що уряд України обіцяє відновити допомогу бізнесу через запровадження карантинних обмежень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини