Головна Новини Суспільство події Восени в Україні з'явиться нове свято: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Восени в Україні з'явиться нове свято: що відомо

Працівники центрів надання адміністративних послуг офіційно отримають своє професійне свято

26 травня 2021, 13:44 comments1262
Поділіться публікацією:

Вже цієї осені український календар поповниться ще одним професійним святом. Як повідомив народний депутат від "ЄС" Олексій Гончаренко, представники Кабміну підтримали введення святкової дати для працівників центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Восени в Україні з'явиться нове свято: що відомо

В Україні з’явиться нове професійне свято. Фото із відкритих джерел

Свято буде мати назву День адміністратора ЦНАП. Відзначати пропонують на початку осені — 6 вересня. Ця дата не буде "перехідною" — її встановлюють єдиною для кожного наступного року.

У документах, наданих на розгляд членів Кабінету міністрів, зазначено, що заслуги адміністраторів цієї державної структури хочуть підкреслити. Представників ЦНАП називають важливим елементом, який допомагає забезпечити правильне та своєчасне функціонування сервісної держави.

Резолюції президента Володимира Зеленського під відповідним указом поки ще немає. Однак, безсумнівно, підписання відбудеться найближчим часом. Документ набуде чинності з моменту, коли його опублікують після підписання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в кінці квітня Зеленський підписав указ щодо ще одного професійного свята в українському календарі. Коли слід вітати людей, причетних до роботи в Держслужбі спеціального зв'язку та захисту інформації, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, яку меморіальну дату українці відзначили в травні 2021 вперше. Варто відзначити, що це свято тісно пов'язане із дружнім до нашої країни Ізраїлем та євреями, які проживають у цій державі. Які тематичні заходи відбулись в Україні з нагоди  цієї дати, ми розповідали в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини