Головна Новини Суспільство події Ворог змушений відкласти битву та Донбас: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог змушений відкласти битву та Донбас: названі причини

Російські війська перегрупуються та накопичують сили

15 квітня 2022, 14:07
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що на Донецькому та Луганському напрямку не припиняються обстріли, велика битва за Донбас, яку анонсували раніше, ще не почалася. Росіяни були змушені взяти паузу, що пояснюється кількома причинами. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Ворог змушений відкласти битву та Донбас: названі причини

Росія веде наступ на Донеччині. Фото: УНІАН

Він зазначив, що зараз російські війська перегрупуються і накопичують сили. На Донбас заходять як нові підрозділи окупантів, так і додаткова військова техніка.         

Глава Донецької області додав, що Росія стягує всі основні сили саме на Донбас. Видно, що ворог готує одночасно масовану атаку із застосуванням усіх своїх підрозділів. Окупантів справді дуже багато.          

Кириленко додав, що незважаючи на величезну кількість російських військ, самі загарбники деморалізовані. Більш того масовано наступати заважають погодні умови.     

Серед тих причин, через які ворог змушений взяти тривалу паузу в наступі, погода та невизначеність у діях, а також відверто панічні настрої в армії РФ. Бойовий дух російських військових на дуже низькому рівні, бо більшість із них розуміють, чим закінчиться їхній "бліцкриг", який вони вже намагалися реалізувати із захопленням Києва за кілька днів. Також російські бійці знають, які насправді є втрати. Вони дуже великі, навіть для такої великої армії, яка є сьогодні у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський розкрив найближчий план Росії на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини