Головна Новини Суспільство події Вони знали, що їдуть убивати: з'явилося листування окупанта з рідними (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони знали, що їдуть убивати: з'явилося листування окупанта з рідними (ФОТО)

У мережі опублікували листування російського військовослужбовця, який був убитий у Київській області, із сестрою та коханою

1 березня 2022, 15:55 comments1769
Поділіться публікацією:

Деякі російські військовослужбовці, які 24 лютого розпочали вторгнення на українські території, здаються в полон, а багато — гинуть. Окупанти кажуть, що не знали, що їдуть на війну в Україну, хоча, судячи з листування солдатів із рідними, це все брехня.

Вони знали, що їдуть убивати: з'явилося листування окупанта з рідними (ФОТО)

З'явилося листування окупанта з рідними (фото з відкритих джерел)

На Telegram — каналі "Збройні сили України. Війна з окупантами" з'явилися фотографії з телефону російського військовослужбовця, який був убитий у Київській області. Спілкуючись із сестрою, він каже, що 16 лютого вони виїжджають (на українські території, — прим. авт.) та на запитання сестри, що їм робити й до чого готуватись, солдат відповів, що жити, як і жили, бо війна триватиме недовго, а наш народ "швидко вгамується".

Також окупант спілкувався із коханою дівчиною, яка побажала йому "не шкодувати" українців.


Нагадаємо, у Чернігівській області Збройним Силам України у повному складі здався розвідувальний взвод 74-ї мотострілецької бригади. Російські військовослужбовці заявили, що після навчань у Смоленській області "думали, що повертаються додому", а опинилися в Україні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в нашій країні вже працює Об'єднаний центр із пошуку та звільнення полонених. Працівники центру уточнюють списки зниклих співвітчизників, щоб розшукати й повернути рідним кожного громадянина України, який, можливо, потрапив у полон або зник у хаосі війни.

Читайте також, що у Херсоні були випадки, коли російські військовослужбовці полонили цивільних людей. Один такий випадок стався у Шуменському районі. Голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута закликав людей залишатися вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини