Головна Новини Суспільство події Волонтери допомагають притулкам для тварин та зоопаркам в умовах війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Волонтери допомагають притулкам для тварин та зоопаркам в умовах війни

ГО UAnimals координує роботу волонтерів-зоозахисників по всій Україні та із-за кордону

15 березня 2022, 10:19
Поділіться публікацією:

На сторінці Громадської організації UAnimals повідомляють, що із-за кордону волонтери отримують гуманітарну допомогу для тварин, які наразі потребують допомоги в умовах війни. Команда громадської організації займається допомогою притулками для тварин в усіх областях, питаннями організації евакуації тварин та іншими гуманітарними завданнями.

Волонтери допомагають притулкам для тварин та зоопаркам в умовах війни

Гуманітарна допомога для тварин, фото Фейсбук UAnimals

В Києві, Білій Церкві, Полтавській області та Кривому Розі притулки для тварин днями отримали корми для тварин як гуманітарну допомогу. Частина з них надійшла від зоозахисників із-за кордону, частина закуплена за кошти, які надали небайдужі громадяни на потреби тварин. Також в столиці містяни, що мають домашніх улюбленців, отримали безкоштовно корми для них. Про час та місце роздачі повідомляється на сторінці волонтерів.

Понад 100 тисяч гривень фінансової допомоги ГО UAnimals передала Харківському зоопарку на корми та ліки для тварин, які там знаходяться. Крім того, волонтери надали кошти для закупівлі кормів тваринам, що знаходяться в міні-притулках Харкова.

Зоозахисники за кордоном та волонтери продовжують передавати гуманітарну допомогу у вигляді кормів для тварин, що знаходять в Україні.

Протягом останнього тижня ГО UAnimals допомогла евакуювати 60 котів з притулку "Хочу кота" закордон та ще 70 котів із притулку Ірини Добролюбової в Києві до Варшави. Серед гарних новин і те, що вдалося вивезти з Конча-Заспи тигрицю Шані та доправити її до спеціалізованого закладу у Польщі.

Волонтери організації минулого тижня надали допомогу більше як 50 притулкам та міні-притулкам у Києві та більше сотні закладів для тварин по всій Україні, а також надали на потреби безпритульних тварин та тварин в зоопарках фінансову допомогу на суму 850 000 грн. Щодня волонтери отримують тисячі повідомлень.

"Кожного дня ми здійснюємо сотні дзвінків аби скоординувати тих, хто може надати допомоги і хто її потребує. Ми всіх бачимо та чуємо та вдячні кожному, хто лишається небайдужим до долі наших друзів. Лише завдяки спільним зусиллям волонтерів та небайдужих громадян ми щодня рятуємо сотні життів. Адже кожне життя важливе", — йдеться в дописі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні запустили платформу для волонтерів "Робота в тилу".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини