Головна Новини Суспільство події Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники полонили вже 2 тисячі російських окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський повідомив, що українські захисники полонили вже 2 тисячі російських окупантів: подробиці

Всі військові злочинці мають бути притягнуті до відповідальності

16 березня 2022, 18:05
Поділіться публікацією:

Очільник нашої країни Володимир Зеленський, проводячи переговори з представником Міжнародного кримінального суду Карімом Ханом зазначив, що представники українських Збройних Сил  вже полонили 2 тисяч російських військових.

Володимир Зеленський повідомив, що  українські захисники полонили вже 2 тисячі  російських окупантів: подробиці

Президент України Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Про це інформують в пресслужбі Офісу президента. 

Як зазначив український президент, в українському полоні вже дві тисячі полонених, маємо свідків, наявні  відеосвідчення і все, що вони розповіли без будь-якого тиску.

Володимир Зеленський наголосив, що всі військові злочинці, через яких  страждає наша країна, дії яких призвели до того, що загинули  громадяни нашої країни, мають бути притягнуті до відповідальності.

"Жоден військовий злочин або злочин проти людяності, вчинений в результаті агресії Росії проти України, не повинен залишитися безкарним. Кожен винний повинен бути притягнутий до міжнародно-правової та кримінальної відповідальності від виконавців до військово-політичного керівництва країни-агресора", — підсумував український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У зверненні до Конгресу Зеленський запропонував США альтернативу закриттю неба над Україною. Президент України Володимир Зеленський закликав Конгрес США посилити санкційний тиск на Москву, зупинити російський терор і дати Україні системи С-300. Про це глава української держави заявив, звертаючись по відеозв'язку до Конгресу США.Зеленський заявив, що за обставин, що склалися, недостатньо бути лідером країни, потрібно бути лідером світу, який робить все можливе для встановлення миру. Тому немає жодного сенсу життя, якщо немає можливості зупинити вбивства та смерть.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини