Головна Новини Суспільство події Волинській спортсменці відмовили у фінансуванні, бо її батько не перетягував канат на день села
commentss НОВИНИ Всі новини

Волинській спортсменці відмовили у фінансуванні, бо її батько не перетягував канат на день села

Поліна Ковирнова чемпіонка світу з чотирьох видів єдиноборств

7 жовтня 2021, 23:43
Поділіться публікацією:

Волинській спортсменці Поліні Ковирновій відмовили у фінансуванні, бо її батько відмовився прийти на день села поперетягувати канат. Про це повідомляє волинське регіональне інформаційне агентство "Конкурент".

Волинській спортсменці відмовили у фінансуванні, бо її батько не перетягував канат на день села

Поліна Ковирнова, фото "Конкурент"

Власнику Клубу змішаних єдиноборств Сергію Ковирнову, мешканцю села Піддубці, повідомили, що не виділять кошти для змагань його доньки, бо він не відвідав змагання до Дня громади. Це відбулося після того, як представники виконкому заслухали інформацію від старости села Юрія Семенюка, який поскаржився на Сергія.  

"Написав чоловік з Підгайцівської ОТГ листа на раду, щоб підтримали його доньку, яка їде представляти Україну на змагання з ММА в Болгарію (до речі, дитина привезла призові місця), а виконком прийняв ось таке рішення. Через те, що чоловік відмовився брати участь у змаганнях з перетягування канату за команду ОТГ, його дитині у підтримці відмовити", — скаржиться на своїй сторінці у Facebook Ілля Токаренко.

Батько особисто тренує доньку. Поліна чемпіонка світу з чотирьох видів єдиноборств. Батько вже не вперше звертається за фінансовою допомогою і постійно отримує відмови. Тим часом у виконкомі вирішили виплачувати дитині щомісячну стипендію протягом року у розмірі 500 гривень. 

"Щоб ви знали, дитині все одно призначили премію 500 гривень щомісяця протягом року, тому вони там далеко не ображені. А повели вони себе відносно свого села, звісно, неправильно. Вони поводяться непатріотично", — вважає сільский голова Юрій Семенюк.

Але у виконкомі вважають, що обдарована дитина заслуговує на увагу і ця допомога більша, аніж та, яку могли надати раніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що спортсмени з 10 країн змагалися на турнірі по сквошу в Одесі. Чотири дні на кортах фітнес-центру SPORT LIFE сквошисти змагалися між собою у восьми категоріях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини