Головна Новини Суспільство події Власники Tesla не тільки багаті, але й спритні - жінка "дистанційно" змусила нахабних злодіїв повернути авто
commentss НОВИНИ Всі новини

Власники Tesla не тільки багаті, але й спритні - жінка "дистанційно" змусила нахабних злодіїв повернути авто

Не витримавши знущань, злочинці просто кинули автомобіль на дорозі

29 жовтня 2020, 23:21 comments1101
Поділіться публікацією:








В Австралії любителі нажитися на чужому, викрали у жінки автомобіль Tesla. Вона не розгубилася — і незабаром грабіжники були затримані. Про те, як їй це вдалося, пише Daily Mail.

Власники Tesla не тільки багаті, але й спритні - жінка "дистанційно" змусила нахабних злодіїв повернути авто

Відомо, що ведуча одного з радіоканалів столиці Австралії Аннабель Бретт, а також власниця автомобіля Tesla отримала сигнал про проникнення в її дорогий транспортний засіб.

Виявивши, що її автомобіль вартістю 70 тис дол викрали, Аннабель не розгубилася і під'єдналася до системи дистанційного управління — її телефон був прив'язаний до машини, а значить, жінка могла контролювати ситуацію. Їй вдалося з'ясувати місце розташування своєї Tesla, і вона відразу ж кинулася в погоню за викрадачами на автомобілі приятеля, попутно залишивши повідомлення для поліції.

Щоб зіпсувати враження викрадачів від перегонів, Анабель вирішила трохи пожартувати над ними, використовуючи функції дистанційного керування машиною. Подаючи команди через додаток Tesla, вона проробляла різні маніпуляції, типу відкривання вікон, знижувала швидкість транспортного засобу і сигналила. Така поведінка автомобіля вибила грабіжників з колії й вони кинули спроби викрасти його. Поки чоловіки намагалися поміняти транспортний засіб на інше і сховатися з місця злочину, власниці Tesla вдалося записати на відео номер машини. Таким чином правоохоронці змогли наздогнати і затримати злочинців.

https://youtu.be/6QqnY7hYmJI

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Tesla знижує ціни на електромобілі Model S.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини