Головна Новини Суспільство події Власники собак, які використовують шлею замість нашийника, можуть отримати штраф
commentss НОВИНИ Всі новини

Власники собак, які використовують шлею замість нашийника, можуть отримати штраф

У деяких собак, особливо маленьких собак, таких як йоркширського тер'єра, використання нашийника і повідка може тиснути на їх трахею, викликаючи проблеми зі здоров'ям

21 вересня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Власники собак у Великобританії, які переходять з нашийника на шлею на прогулянці, можуть порушити закон, якщо їх чотириногий друг не носить нашийник з ідентифікаційної биркою. Це тому, що якщо ви не вкажете своє ім'я та адресу на бирці собаки в громадських місцях, це незаконно і може привести до серйозного штрафу і навіть тюремного ув'язнення, повідомляє The Mirror.

Власники собак, які використовують шлею замість нашийника, можуть отримати штраф

Шлейф замість нашийника, фото з відкритих джерел

У деяких собак, особливо маленьких, таких як йоркширського тер'єра, використання нашийника і повідка може тиснути на їх трахею, викликаючи проблеми зі здоров'ям, тому власники воліють використовувати шлею.

Але власники домашніх тварин, які вигулюють свою собаку без належної ідентифікаційної бирки, в гіршому випадку можуть бути засуджені до шести місяців тюремного ув'язнення.

Закон про контроль за собаками 1992 роки для Шотландії та Англії свідчить, що собака повинна носити нашийник з ім'ям і адресою власника на ньому.

Люди, які порушили це, вважаються винними в порушенні Закону про здоров'я тварин тисячу дев'ятсот вісімдесят одна яке "карається штрафом в розмірі не більше 5 за стандартною шкалою в разі винесення вироку без належного судового розгляду".

Штраф 5-го рівня раніше був обмежений максимальною сумою в 5000 фунтів стерлінгів, але це змінилося в березні 2015 року.

Представник DEFRA (Департамент навколишнього середовища, продовольства і сільських районів) сказав TeamDogs: "У відношенні злочинів, скоєних після 13 березня 2015 року, рівень 5 скасований, і всі кримінальні покарання виражені як карані в разі винесення вироку без належного судового розгляду у вигляді максимального штрафу в розмірі 5000 фунтів або більше, або виражені як штраф 5-го рівня, тепер караються штрафом в будь-якій сумі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Слайделі, штат Луїзіана, алігатор напав на людину. Хижак відірвав руку своїй жертві. Пенсіонерка пішла кликати на допомогу, а в цей час потерпілий залишився один. Коли американка повернулася на місце подій, то виявила, що її чоловік зник. Через кілька тижнів людські останки були знайдені в шлунку алігатора, який потрапив в пастку. Детально про це читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини