Головна Новини Суспільство події Влада вперто ігнорує протест підприємців - Доротич
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада вперто ігнорує протест підприємців - Доротич

У підприємців є деяка підтримка в парламенті

25 червня 2021, 01:00
Поділіться публікацією:

Влада вперто ігнорує наш протест. Нетривалі і неконструктивні контакти не приносять результату. Про це заявив глава руху # saveФОП Сергій Доротич виданню "Коментарі-Україна".

Влада вперто ігнорує протест підприємців - Доротич

Сергій Доротич (фото з відкритих джерел)

"Нардепи в переважній більшості підконтрольні Офісу президента. А той вибрав тактику вимотування. Вони мають надію, що ми "сдуємся" і звернемо протест. Але немає. Ми плануємо пікет біля ОП, де зараз проходить черговий форум в рамках 30-ї річниці Незалежності. Хочемо влаштувати пікет і біля посольства США, щоб наші західні партнери побачили, як поводяться в Україні з підприємцями", — сказав Доротич.

За словами експерта, у підприємців є деяка підтримка в парламенті.

"Там створено міжфракційне об'єднання "Збережемо ФОП". Сподіваємося, що вдасться його допомогою реалізувати деякі ініціативи. Але, як вже зазначав, провладна більшість чітко виконує укази Банковій, не йде на поступки підприємцям. Все впирається в фігуру Гетманцева (Данило Гетманцев — нардеп з фракції "Слуга народу", голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, один з завзятих поборників тотальної фіскалізації — прим. ред.). Він хоче знищення спрощеної системи оподаткування, а з цим — і все мікробізнесу. Ми продовжуємо боротьбу, здаватися не збираємося. Зараз все йде маленькими спалахами. Думаю, більш жорстке протистояння почнеться восени", — додав   він.

Як ми повідомляли раніше, Україна вже на шляху до того, щоб сепарувати поняття "бізнес" і "влада". Такою думкою поділився голова Комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, народний обранець від партії "Слуга народу" Дмитро Наталуха під час форуму "Україна 30. Економіка без олігархів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

25 червня 2021, 00:18

Цю та минулу банду владу на коли всю насадить, за зраду та геноцид що вони влаштували!!!


Новини