Головна Новини Суспільство події Влада має звільнити Віктора Медведчука та дати професіоналам працювати, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада має звільнити Віктора Медведчука та дати професіоналам працювати, - нардеп

Наталія Королевська каже, що настав час забути про чвари і рятувати країну

3 листопада 2021, 14:55
Поділіться публікацією:








Сьогодні Україні потрібні професіонали, які здатні вивести країну із кризи. Тому необхідно припинити політичні переслідування та звільнити голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука. Про це заявила народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Наталія Королевська. Про це пише PNK.tv.

Влада має звільнити Віктора Медведчука та дати професіоналам працювати, - нардеп

Наталя Королевська, фото з відкритих джерел

"Сьогодні треба припинити ці політичні переслідування. Треба надати свободу Віктору Медведчуку, дати сьогодні можливість професійним людям працювати і робити те, що вони вміють і знають як рятувати країну. Тому що сьогодні Україні потрібні професіонали, які здатні вивести країну із кризи. Нам потрібні люди , які готові взяти на себе відповідальність та докласти всіх зусиль, застосувати весь свій досвід для того, щоб врятувати країну. Настав час сьогодні не сваритися, а об'єднати всі можливості для того, щоб захистити людей", — зазначила Наталія Королевська.

Печерський районний суд Києва 2 листопада призначив голові політичної ради "Опозиційної платформи — За життя" Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, як і клопотала прокуратура.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини