Головна Новини Суспільство події Влада хоче перешкодити Медведчуку виконувати обов'язки нардепа - парламентарій
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада хоче перешкодити Медведчуку виконувати обов'язки нардепа - парламентарій

Микола Скорик пояснив, чому Медведчуку обрали такий запобіжний захід

15 жовтня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:








Влада хоче перешкодити Медведчуку виконувати обов'язки нардепа - парламентарій

Народний депутат Микола Скорик, фото з відкритих джерел

Влада чинить безпрецедентний тиск на опозицію в особі голови Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" (ОПЗЖ) Віктора Медведчука. Мета влади — відвернути увагу громадян від катастрофічної ситуації в країні й перешкодити опозиційному політику виконувати свої обов'язки народного обранця. Про це заявив народний депутат, член фракції "Опозиційна платформа — За життя" Микола Скорик, пише пресслужба ОПЗЖ.

"Цинічність тиску діючої влади на опозицію в особі Віктора Володимировича Медведчука не вкладається ні в рамки закону, ні в розуміння того, як повинні працювати правоохоронні органи, — зазначив нардеп. — Усвідомлюю також, який тиск чинився на суд у цій справі".

Микола Скорик впевнений, що будь-який запобіжний захід для Віктора Медведчука несправедливий через голослівність усіх висунутих проти нього звинувачень. І якби суд погодився з вимогою звинувачення взяти під варту опозиціонера або призначити йому заставу в розмірі 1 млрд гривень, це свідчило б про повну підконтрольність суду чинній владі.

"З огляду на несправедливість будь запобіжного заходу стосовно Віктора Медведчука, вимоги прокуратури про взяття під варту або заставу в розмірі 1 млрд гривень взагалі не вкладаються ні в яку логіку. До того ж суд не зміг знехтувати детальним поясненням адвокатів про безпідставність підозр, — зазначив парламентарій. — Рішення про домашній арешт несправедливе. Важко уявити, що могло б бути, якби владі вдалося "зламати" суд під абсолютно незаконне рішення. А мета переслідування голови Політради нашої партії очевидна — відвернути увагу громадян від подій у країні й не дати Віктору Медведчуку виконувати свої обов'язки як народному депутату".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

15 жовтня 2021, 17:05

ОПЖЗ - агент КГБ/ФСБ. Всіх на нари! Довічно.


Новини