Головна Новини Суспільство події Військовий історик назвав дату, коли Україна отримає перевагу над росією на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий історик назвав дату, коли Україна отримає перевагу над росією на фронті

Українські захисники вже проходять навчання на зразках західної військової техніки

2 травня 2022, 09:55 comments2436
Поділіться публікацією:

Військовий історик Михайло Жирохов поділився своїм прогнозом, коли відбудеться кардинальний перелом ситуації на фронті на користь України. Як передає видання "Коментарі", свої думки щодо цього фахівець озвучив у сюжеті "ТСН".

Військовий історик назвав дату, коли Україна отримає перевагу над росією на фронті

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Михайло Жирохов зазначив, поки що з великою обережністю можна зробити прогноз, який ґрунтується на аналітиці та на тому, що відбувається у ці дні. Починаючи з 15 травня, ситуація на фронті має почати змінюватися, а до цього часу українським захисникам потрібно вистояти, витримати оборону, не дати прорватися окупантам уперед, посівши нові позиції. А починаючи з 15 травня на фронт почне приходити західна артилерія, яка має завдати великої шкоди російським військовим. І вже після цього ситуація почне кардинально змінюватись.

Історик вважає, що українська армія матиме серйозну перевагу на фронті. Українська армія завжди славилася дуже потужними артилеристами. Наші військові швидко навчаються та знають, як працювати з артилерією. Велика кількість зразків західної артилерії у їхніх руках зробить свою справу. За тиждень-півтора західна артилерія вже буде доставлена на фронт і створить чимало проблем для російських загарбників.

Читайте на порталі "Коментарі" — офіційний Київ не став чекати, поки нейтральний Китай все ж таки визначитися зі своєю позицією щодо війни Росії проти України. Саме тому Україна направила до Пекіна пропозицію стати офіційним гарантом безпеки для України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яку відповідь Китай може адресувати Україні та як це може вплинути на війну в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, чому для росії дуже важливо було захопити Херсон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини