Головна Новини Суспільство події Війська Росії та Білорусі: відомо біля якого кордону знову почнуться навчання
commentss НОВИНИ Всі новини

Війська Росії та Білорусі: відомо біля якого кордону знову почнуться навчання

Біля кордону на півночі України в найближчі місяці 2022 року розпочнуться навчання Білорусі та РФ

29 грудня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть з'явитися й біля північного кордону України, де вона межує з Білоруссю. Взимку 2022 року війська Лукашенка та Путіна знову розпочнуть спільні військові навчання. Про це повідомляє Дождь.

Війська Росії та Білорусі: відомо біля якого кордону знову почнуться навчання

У Білорусі знову розпочнуться навчання, фото з відкритих джерел

Наразі точних дат не повідомляють, однак раніше планувалося, що навчання мали розпочатися з лютого й пройти у два етапи. Спочатку перший етап, а через місяць — другий. Попередньо, навчання пройдуть біля кордону України протягом лютого-березня.

Лідер Білорусі зазначив, що таке рішення було ухвалено під час перемовин між країнами на початку грудня. Керівництво штабів країн-союзників пізніше визначиться з датами. За словами Олександра Лукашенка, спільні відпрацювання маневрів військових підрозділів мають принести користь для обох країн-учасників.

Як повідомляв портал "Коментарі", Президент Російської Федерації Володимир Путін наголосив, що у разі незадовільного результату перемовин зі Штатами у січні, він дослухається порад військових експертів.

Також ми писали, що у Кремлі заявили про готовність обговорити деескалацію на Донбасі за певних умов. Про це повідомив прессекретар президента Володимира Путіна. За словами речника, Кремль непокоять маневри військ США та союзників біля російських кордонів.

Політологи вважають, що Захід має висувати зустрічні вимоги Путіну щодо звільнення окупованих українських територій. Крім того, у відносинах між Росією та Штатами з'явився третій учасник, й США буде йти на поступки Путіну через зміцнення нового гравця на геополітичній арені світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини