Головна Новини Суспільство події Війна переходить у затяжну фазу: Резніков розповів про плани окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна переходить у затяжну фазу: Резніков розповів про плани окупантів

Україна хоче перемогти ворога, звільнити території в найкоротший термін

17 травня 2022, 19:59 comments3486
Поділіться публікацією:
Окупанти готуються до ведення довготривалої військової операції. На Херсонщині, у Запорізькій області військові рф активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков під час зустрічі у Раді закордонних справ ЄС на рівні міністрів оборони за участю Генерального секретаря НАТО.
На Херсонщині, у Запорізькій області російські окупанти активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб мати можливість перейти в оборону.
"За багатьма ознаками Росія здійснює підготовку до ведення довготривалої військової операції. Війна переходить у затяжну фазу. Ми бачимо, як на Херсонщині, у Запорізькій області російські окупанти активно здійснюють інженерні та фортифікаційні роботи, щоб за необхідності перейти до оборони",- повідомив Резніков.
Український міністр зазначив, що Україна хоче перемогти ворога, звільнити території у найкоротший термін. Бо кожен день війни приносить жертви серед військових та цивільного населення. Весь світ бачив, що сталося у Бучі. Такі самі "бучі" зараз відбуваються скрізь, де стоять російські війська. Війна руйнує українську економіку. Затягування війни спричиняє ризик глобальної продовольчої кризи, а також чергової міграційної кризи. Саме тому Україна потребує міжнародної допомоги.
"З огляду на це ми хочемо перемогти ворога і звільнити наші території у найкоротший термін. Не дати Росії затягнути конфлікт.
Тому ми дуже зацікавлені отримувати міжнародну допомогу, купувати зброю максимально швидко та у потрібних кількостях. Нам потрібні танки, бронемашини, засоби ураження на довгих дистанціях (MLRS, важка артилерія, авіація, ракети). Ми прагнемо зберегти життя наших людей.
Друге. Ми бачимо потребу підвищити ефективність міжнародної допомоги внаслідок кращої координації зусиль усіх партнерів",- зазначив Резніков.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю.
 

Війна переходить у затяжну фазу: Резніков розповів про плани окупантів

Резніков розповів про плани окупантів (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Глеб

19 травня 2022, 00:25

Правдоруб, и вместе с гетьманцем!

Правдоруб

17 травня 2022, 19:58

Конченные со своей войной!!! Достали уже!!! Валите этих кацапов всех и крымский мост разбомбить и унитожить кайапский флот!!! Мрази!!! В Украине и так жопа для обычных граждан с ценами на продукты проезд, еще и местные твари грозят поднять налоги!!! А зароботков практически ни каких!!! Млять русский корабль иди в ад вместе со всеми русскими солдатами и путиным!!!


Новини