Головна Новини Суспільство події Війна – не причина погано жити: нардеп розповів, які премії Нафтогаз підготував у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна – не причина погано жити: нардеп розповів, які премії Нафтогаз підготував у 2022 році

Незважаючи на війну та дефіцит бюджету у "Нафтогазі" виписали собі премії за 2022 рік на 3 мільярди гривень

29 жовтня 2022, 13:35 comments1462
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що до закінчення року ще два місяці і попереду вкрай важка і непередбачувана зима, керівництво "Нафтогазу" вже розподілило премії. На виплату винагороди персоналу компанії за добру працю має піти близько 3 мільярдів гривень. Як повідомляє видання "Коментарі", такі дані оприлюднив у себе в соцмережі Facebook перший заступник голови парламентського комітету з енергетики, депутат Верховної Ради Олексій Кучеренко.

Війна – не причина погано жити: нардеп розповів, які премії Нафтогаз підготував у 2022 році

Нафтогаз. Фото: з відкритих джерел

За словами Кучеренка, найбільші премії, звичайно ж, припали на долю топ-менеджменту "Нафтогазу".

"Там по мільйону якимось главам управлінь, головам правління (очевидно йдеться про правління НАК, – Ред.) по 20, по 30 мільйонів. Там божевільні премії. Там мільйони, десятки мільйонів", – поділився інформацією нардеп.

Крім того, Кучеренко каже, що премії вже навіть почали виплачувати. Розмір додаткової винагороди за трудовий видобуток становить 6 середньомісячних окладів.

"Наприклад, директор із людського капіталу отримала вже 2 млн грн. Менеджери нижчого рівня отримають по 0,3 млн грн кожен. Винагорода керівника відділу становить майже 1 млн грн", — повідомляє Кучеренко.

Загалом, за словами нардепа, у компанії виділили на премії близько 3 млрд. гривень. І ця сума на 20% вища, ніж була за керівництва Андрія Коболєва, який виплатив собі при звільненні з "Нафтогазу" премію у розмірі майже 600 мільйонів гривень.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Штайнмайєр та Шольц активніше заговорили про підтримку України: як це вплине на перебіг війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — журналісти рейтингового видання "Spiegel" дізналися, що за кілька тижнів до нападу на Україну Кремль розглядав варіанти завдання ядерного удару по Німеччині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

29 жовтня 2022, 13:53

И они ещё хотят с 1 мая увеличить цену на газ!Узаконеный грабеж!


Новини